Aleyne Vence/Buğra Eryıldız Çiftinden Altın Madalya !
Reklam

Aleyne Vence/Buğra Eryıldız Çiftinden Altın Madalya !

2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun beşinci ayağı olan Kranjska Gora Etabı bugün (11 Mart 2018 Pazar), oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.

11 Mart 2018 - 23:28

Bayanlar kategorisinde mücadele eden millilerimiz Aleyne Vence/Buğra Eryıldız çifti; yarı finalde Çekya'dan Knoblochova/Dostalova çifti ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı, rakibini 8-11, 11-8 ve 11-9'luk setlerle 2-1 mağlup eden Aleyne Vence/Buğra Eryıldız çifti adlarını finale yazdırdı.
 
Bayanlar kategorisinde  final maçında; millilerimiz Aleyna Vence/Buğra Eryıldız çifti ile Avusturya'dan Klopf/Mair çifti karşı karşıya geldi. 1 numaralı kortta oynanan müsabakada rakibini 11-9 ve 11-7‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Aleyna Vence/Buğra Eryıldız çifti, 2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Kranjska Gora Etabı'nı şampiyon olarak tamamladı ve altın madalyanın sahibi oldu.
 
Millerimiz, 2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu'nda daha önce de Erciyes ve Uludağ Etapları'nda altın madalya kazanırken; TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası'nda da şampiyon olmuştu.
 
Aleyne Vence/Buğra Eryıldız çifti, 23-25 Mart 2018 tarihlerinde Avusturya'nın ev sahipliğinde Wagrain-Kleinarl & Flachau'da düzenlenecek 2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemizi temsil edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!