Başkan Demirci’den Belediyespor’a Ziyaret
Reklam

Başkan Demirci'den Belediyespor'a Ziyaret

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Hatay maçı hazırlıklarını sürdüren Akkuş Belediyesporlu voleybolculara ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundu.

08 Mart 2019 - 11:07

Hatay maçı öncesi takımın durumu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Demirci, Akkuş Belediyespor’un bu sezon da güzel başarılara imza atacağını olan inancını ifade etti.

Antrenör Serkan Oğuz yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Akkuş Belediyespor voleybol takımı, Belediye Başkanı İsa Demirci'nin ziyaretiyle moral buldu.

Yeşil-Beyazlı ekibin Mübarek Üç Ayların Müjdecisi Regaip Kandilini de kutlayan Başkan Demirci'ye ziyarette Kulüp Başkanı Soner Efil'de eşlik etti.

"Play-Off'a Adımızı  Yazdıracağız"

Hatay maçı öncesi takımın durumu hakkında bilgiler alan Başkan Demirci, başarının inanmakla başladığını belirterek; "İnanıyorum ki Hatay, Bulancak ve Torul maçlarının ardından Play-Off'a adımızı  yazdıracağız. Teknik heyetin, yöneticilerin, taraftarımızın, basınımızın ve bizlerin vereceği desteklerle başarı gelecektir. Bu iş masanın dört bacağıdır. Dört bacağı da bir araya getirdiğiniz takdirde başarı gerçekleşecektir. Biz bu inançla yola çıkıyoruz” dedi.

"Akkuş'a Güzel Başarılar Yaşatacağız"

Bugün takımdan çok güzel ışıklar gördüm. Çok daha iyi yerlere geleceğimiz noktasında şüphem yok. Bizler görevimizi yapacağız. İmkânlarımız kapsamında desteğimizi vermeye çalışacağız. Gerisi teknik kadromuz ve oyuncu kardeşlerimize kalıyor. Allah yardımcıları olsun. Geçtiğimiz sezon, Akkuş'a nasıl çok güzel günler yaşattıysak, inanıyorum ki bu sene çok daha güzel başarıları tekrarlayacağız.  Bu başarıları tekrar yaşayabileceğimize olan inancımı bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

Deplasmanda 10 Mart Pazar günü Hatay Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak Akkuş Belediyespor teknik ve taktik antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!