Büyükşehirin Efeleri Seriyi buldu
Reklam

Büyükşehirin Efeleri Seriyi buldu

TVF Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor , A Grubu üçüncü hafta maçında, deplasmanda Bigadiç Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti.

16 Ekim 2018 - 18:26

Bu sezon  Efeler Ligi’ne yükselmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol takımı, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu üçüncü maçında,Balıkesir deplasmanında, Bigadiç Belediyesi’ne konuk oldu. Büyükşehirin Efeleri karşılaşmayı 25/21,25/22,21/25,25/12 setlerle 3-1 kazanmayı bildi.

Bigadiç Spor Salonu’ndan oynanan karşılaşmanın, ilk seti hayliçekişmeli geçti. Bursa Büyükşehir Belediyespor üst üste bulduğu sayılarla setin hemen ilk dakikalarında skoru 5-2 yaptı. Bu skorun ardından yeşil-beyazlıların defans hatalarını iyi edğerlendiren ev sahibi Bigadiç Belediyesi teknik molaya 12-8 önde girdi. Teknik mola sonrası file üstünde hakimiyeti yeniden eline alan Bursa ekibi önce 13-13 ile skoru eşitledi ardın seti 25-21 önde geçti (1-0). Maçın ikinci setine de iyi başlayan yeşil-beyazlılar aradaki sayı farkını çok açamasada bu seti de 25-22 önde geçerek setlerde skoru 2-0 yaptı.

İnatçı oyununu maçın üçüncü setinde de ortaya koyan Bigadiç Belediyesi bu seti 25-21 önde tamamlarken, Bursa Büyükşehir Belediyespor’un etkli hücumları dördüncü sette ev sahibi takımın ümitlerini kırdı. Bu seti 25-12 önde tamamlayı başararn yeşil-beyazlılar, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan Bursa Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu dördüncü haftasında, evinde TFL Altekma takımını konuk edecek. 20 Ekim Cuma günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:30’da başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda