CSM Bükreş’te Kadro Şekilleniyor
Reklam

CSM Bükreş’te Kadro Şekilleniyor

Ferhat Akbaş’ın başantrenörlüğünde geçtiğimiz sezonu çift kupayla tamamlayan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan CSM Bükreş, yeni sezon kadrosunu da şekillendirmeye başladı.

08 Temmuz 2018 - 14:57

Hollanda kaptanı Maret Balkenstein - Grothues, Ukrayna kaptanı Nadiia Kodolave Romanya kaptanı Adina Salaoru yeni sezonda CSM Bükreş’te forma giyecek.
 
Ferhat Akbaş yönetiminde Romanya Birinci Ligi’nde tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaşan CSM Bükreş, önümüzdeki sezonun transferlerine de başladı. 2018-2019 sezonu öncesi üç transfer yapan CSM Bükreş, Hollanda, Ukrayna ve Romanya milli takım kaptanlarına imzayı attırdı.
 
Geçtiğimiz sezon RC Cannes forması giyen smaçör Nadiia Kodola, CSM Bükreş’eimzayı attı. Pomì Casalmaggiore’de sezonu tamamlayan smaçör Maret Balkenstein-Grothues, yeni sezonda CSM Bükreş forması giyecek. Bükreş takımı son olarak da Romanya milli takım kaptanı Adina Salaoru’yu kadrosuna katmayı başardı. Romanya kaptanı Salaoruson olarak geçen sezon AlbaBlaj’da mücadele etmişti.
 
CSM Bükreş, önceki sezonda takımda forma giyen Nicole Koolhaas, Iryna Turishkina, Tatsiana Markevich ve Naoko Hashimoto ile 2018-2019’da devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...