Eda Erdem Dündar ve Giovanni Guidetti, Bulgaristan Galibiyetini...
Reklam

Eda Erdem Dündar ve Giovanni Guidetti, Bulgaristan Galibiyetini Değerlendirdi

2018 FIVB Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası üçüncü maçında karşılaştığı Bulgaristan’ı mağlup ederek turnuvadaki ikinci galibiyetine imza atan A Bayan Voleybol Milli Takımımızda kaptan Eda Erdem Dündar ile başantrenör Giovanni Guidetti karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi.

02 Ekim 2018 - 15:03

A Bayan Milli Takım kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Bizim için çok önemli bir maçtı çünkü Çin mağlubiyetinin ardından bu karşılaşma ile takım içindeki pozitif havayı, enerjiyi tutmak istiyorduk. 3-0 kazandık ama her sayının bir üst tur için önemi büyük. Özellikle karşılaşmanın ikinci setinde düşüş yaşadığımız anlarda oyuna iyi tutunduk ve savaşarak seti kazanmayı başardık. Üçüncü sette ise; takım arkadaşlarım hücumda çok etkili oynadılar. Galibiyetten dolayı mutluyum” dedi.    

A Bayan Voleybol Milli Takımımızın başantrenörü Giovanni Guidetti ise; “Karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyum çünkü bu karşılaşma çok önemliydi. Blok-defans kurgumuz çok iyi işledi. Bu da hücum yüzdelerimize olumlu olarak yansıdı. Oyuncularım çok iyi bir performans sergiledi. Bizim açımızdan iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist