Erzurum İli 1.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Duyurusu
Reklam

Erzurum İli 1.Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Duyurusu

16-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Erzurum İlinde Birinci Kademe Yardımcı Antrenör Kursu açılacaktır.

09 Ekim 2018 - 14:53

16-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Erzurum İlinde Birinci Kademe Yardımcı Antrenör Kursu açılacaktır.

Kurs katılımcı sayısı Federasyonumuz Antrenör Eğitim Talimatının 8.Maddesinde yer alan ”Antrenör Yetiştirme Kurslarına Katılacaklarda Aranılacak Genel Şartlara” uyan minimum 50 maksimum 70 kişi ile sınırlı olacaktır.

Katılımcı sayısı ve kursiyer isim listesi TVF Antrenör Eğitim Talimatının 8.6 maddesine göre belirlenecektir.

KURSA BAŞVURULAR e -DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR İÇİN:

* e-Devlet – Kurumlar- Gençlik ve Spor Bakanlığı- Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git) – Spor Elemanları – Kurs Başvurusu adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır.

* Başvuru tamamlandıktan sonra, kurs katılım ücreti (400 TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile Garanti Bankası Şubelerinden Kurumsal Tahsilat olarak yatırılacaktır. (Kurumsal Tahsilat Kodu: 3610 )

* HİÇBİR ŞEKİLDE HAVALE VE EFT KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BİRİNCİ KADEME ANTRENÖR KURSU BAŞVURUSU İÇİN İSTENİLEN BELGELER:

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • 2 adet son altı ay içinde çekilmiş orijinal vesikalık fotoğraf,
  • Diploma ve Mezuniyet Belgesinin tasdikli sureti, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri veya Noterce tasdik edilecek (Öğrenci olanlar Öğrenci oldukları Okuldan aldıkları Öğrenci Belgelerinin aslını verebilirler.)
  • Savcılık iyi hal kağıdı (aslı),(e-Devlet ten alınabilir),
  • Sağlık raporu aslı (Sağlık Ocaklarından alınabilir),
  • Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden 6 aydan fazla ceza almadığına dair yazının aslı,
  • Kursa katılmak istenildiğine dair dilekçe için tıklayınız.
  • Türk Kızılay´ından alınacak iki günlük “Temel İlk Yardım Eğitim Programı” sertifikası (detaylı bilgi için Bkz.ilkyardim.org.tr)

Aşağıda belirtilen belgeler ya da koşulları sağlayanlardan Türk Kızılay’ından alınacak iki günlük “Temel İlk Yardım Eğitim Programı Sertifikası” istenmeyecektir.

  • Sağlık Bakanlığından veya Bakanlığın onay verdiği kurumlardan alınan Temel İlk Yardım Belgesi,
  • Millî Eğitim Bakanlığının düzenlediği kurslardan alınan Temel İlk Yardım Belgesi,
  • Üniversitelerin spor eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarından mezun olan ve transkriptlerinde “İlk Yardım” dersi aldıklarını belgeleyenler,
  • Doktor, hemşire ve sağlık teknisyeni olanların onaylı diploma fotokopisi,
  • Ehliyet belgesine sahip olanların ehliyet belgesi fotokopisi,

Temel İlk Yardım Sertifikasının kısa sürede temininde güçlük çeken kursiyer adaylarının; sertifikasını kursun bitimini takip eden doksan gün içerisinde Federasyonumuza teslim etmesi koşulu ile kurs başvuruları kabul edilecektir.  

ÖNEMLİ NOT-1: Kurs programlarında yer alan uygulamalı derslere spor kıyafeti ile katılmak zorunludur.

ÖNEMLİ NOT-2: Daha önce açılan antrenör kurslarında bütünlemeye kalan kursiyerler; 25 Kasım 2018  Pazar  günü  09:00-12:30 saatleri arasında bütünleme sınavına katılabileceklerdir. Bütünleme sınavına katılacak  kursiyerlerin, bütünleme sınavına girmek istedikleri ders/dersleri belirten dilekçeleriyle birlikte (tıklayınız) Federasyonumuzun Garanti Bankası Anafartalar Caddesi Şubesi’nde bulunan TR20 0006 2000 7110 0006 2957 92 IBAN numaralı hesaplarına  bütünleme sınavı için (kaldıkları her ders için) 20 TL yatırarak dekont ve dilekçelerini 16 Kasım 2018, Cuma gününe kadar Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT-3: TVF Antrenör Eğitim Talimatının 17. maddesine göre kursiyerlerin kurs yöneticisi tarafından kabul edilen mazeretleri nedeni ile ya da raporlu olarak devamsızlık süresi toplam ders saatinin %10’unu (1 gün) aşamaz. Toplam ders saatinin %10’unu aşan devamsızlık hallerinde (raporlu olma hali dahil) kursiyerlerin kursla ilişkileri kesilir.

ÖNEMLİ NOT-4: TVF Antrenör Eğitim Talimatının 24.1 maddesine göre BESYO mezunları 16-17-18 Kasım 2018 tarihleri arasındaki temel derslerden muaf olup, kursa 19 Kasım 2018  Pazartesi  günü saat 09:00’da katılacaklardır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Mustafa Alpaslan:
Mustafa Alpaslan: "Tüm takımlarımızı kutluyorum"