FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Mersin Etabı Sona Erdi
Reklam

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Mersin Etabı Sona Erdi

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 3 Yıldızlı Mersin Etabı erkekler ve bayanlarda bugün (6 Mayıs 2018, Pazar) Mersin Kız Kalesi’nde oynanan final maçlarıyla sona erdi.

07 Mayıs 2018 - 03:18

Erkekler kategorisindeki final mücadelesinde; Perusic/Schweiner (Çek Cumhuriyeti) ikilisi ile Leshukov/Semenov (Rusya) ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 14-21, 21-12 ve 18-16‘lık setlerle 2-1 mağlup eden Leshukov/Semenov ikilisi
şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. Perusic/Schweiner ikilisi ise; turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.
 
Üçüncülük karşılaşmasında ise; Nivaldo/Gonzalez (Küba) ikilisi ile Heidrcih/Gerson (İsviçre) ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 21-14 ve 21-15‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Nivaldo/Gonzalez ikilisi bronz madalyanın sahibi oldu.
 
Bayanlar kategorisindeki final mücadelesinde; Piesiutschnig/Schützenhöfer (Avusturya) ikilisi ile Keizer/Meppelink (Hollanda) ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini finalde 18-21, 25-23 ve 15-12‘lik setlerle 2-1 mağlup eden Piesiutschnig/Schützenhöfer ikilisi şampiyon oldu ve altın madalya kazandı. Keizer/Meppelink ikilisi ise turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.
 
Üçüncülük karşılaşmasında ise; Strbova/Dubovcova (Slovakya) ikilisi ile Josi/Lili (Brezilya) ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 23-21 ve 21-17‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Strbova/Dubovcova ikilisi bronz madalyanın sahibi oldu.
 
2018 FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 3 Yıldızlı Mersin Etabı’nda bugün (06 Mayıs 2018, Pazar), oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle, madalya ve ödüller sahiplerini buldu.
 
Bayanlar kategorisinin şampiyonları Avusturya’dan Katharina Schützenhöfer – Lena Plesiutschnig ikilisine kupa, madalya ve çeklerini Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal ve TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.
 
Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Hollanda’dan Sanne Keizer – Madelein Meppelink ikilisini kupa, madalyaları ve çeklerini; Erdemli Kaymakamı Avni Kula’dan aldılar.
 
Turnuvanın üçüncüsü olan Slovakya’dan Andrea Strbova – Natalia Dubovcova ikilisine ise kupa, madalyaları ve çeklerini; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel verdi.
 
Erkekler kategorisinin şampiyonları Rusya’dan Leshukov/Semenov ikilisine ise madalya, kupaları ve çeklerini; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş verdi.
 
Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Çek Cumhuriyeti’nden Perusic/Schweiner ikilisi madalya, kupa ve çeklerini; TVF Disiplin Kurulu Üyesi Sezer Söylemez verdi.
 
Turnuvanın üçüncüsü olan Küba’dan Diaz Gomez Nivaldo – Sergio Gonzalez ikilisine ise madalya, kupa ve çeklerini; FIVB Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Roberto Reggiani verdi.
 
Ayrıca; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, FIVB Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Roberto Reggiani ile bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve bu harika organizasyonun Mersin Kız Kalesi’ne gelmesini ve organizasyonun başarıyla gerçekleşmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Valiliği adına Vali Yardımcısı Mahmut Halal ile Erdemli Kaymakamı Avni Kula‘ya şükran plaketi takdim etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'ta Slobodan Kovac ile yollar ayrıldı!
Halkbank'ta Slobodan Kovac ile yollar ayrıldı!
Oturarak Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında 2.Gün Sona Erdi
Oturarak Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında 2.Gün Sona Erdi