Galatasaray 5. sette Piyango’yu devirdi
Reklam

Galatasaray 5. sette Piyango'yu devirdi

Galatasaray Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Maliye Piyango’yu 3-2’lik set sonucuyla yenerek Efeler Ligi’nde liderliğe yükseldi.

04 Kasım 2018 - 22:32

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın birinci setteki ilk bölümünü ev sahibi Maliye Piyango 12-11 önde tamamladı. Oldukça çekişmeli geçen setin sonunda hata yapmayıp avantaj sayısını yakalayan Galatasaray ilk seti 33-31 kazandı.

Sarı Kırmızılılar ikinci setin ilk bölümünde Oliver Venno’nun etkili servisleri ve blok sayılarıyla arka arka sayılar bulsa da teknik molaya 12-11 önde giren taraf Maliye Piyango oldu. Skordaki dengenin bozulmadığı ikinci sette son bölümü iyi oynayan ev sahibi ekip seti 26-24’lük skorla alarak tabelaya eşitlik getirdi.

Maliye Piyango, üçüncü setin teknik molasında da bu kez 12-10 üstünlükle kenara geldi. Bu üstünlüğünü setin sonuna kadar koruyan ev sahibi üçüncü seti 25-23’lük set skoruyla kazandı.

Dördüncü setin teknik molasını, bloklarıyla etkili olan Galatasaray 12-10’la üstün tamamladı. Geri kalan bölümde hata yapmayan Filenin Aslanları seti 25-23’lük skorla alarak maçı karar setine taşıdı.

Sarı Kırmızılılar, karar setinde oyuna ağırlığını koydu. Mükemmel bir savunma performansı ortaya koyan Galatasaray blokta ve serviste sayılar üreterek saha değişimine 8-3 önde gittiği karar setini 15-10’luk skorla kazandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...