Genç Halkbank’ta hedef playoff
Reklam

Genç Halkbank’ta hedef playoff

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin ilk yarısında beklentilerin uzağında kalan Halkbank, ikinci devre için umutlarını koruyor.

31 Aralık 2018 - 12:46

İkinci yarı ve Türkiye Kupası maçlarının hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Mavi-Beyazlılar, kolej takımı kimliği ile geleceğe umutla bakıyor.

Halkbank Bayan Takım Baş Antrenörü Haktan Balin, oyuncu kimyasının kötü gidişatı iyiye doğru yönlendirecek potansiyel ve kaliteye sahip olduğunu söyledi.

2019 senesinin ülkemiz ve Halkbank camiası için hayırlar getirmesini, hiçbir takımın sakatlık yaşamadan bir sezon geçirmesini temenni eden genç antrenör şunları söyledi:

“Yeni yıl, yeni ümitler. Umarım herkesi dileği gerçekleşir. Takım olarak biz de tüm enerjimizi takımımızın bulunduğu yerden daha yukarılara taşıması için harcayacağız. Hocasından oyuncularına çok genç bir ekibiz ve bununla ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

Takımın iskelet kadrosunun altyapıdan yetiştirildiğinin altını çizen Balin, bu kadroya dışarıdna yapılan az sayıdaki takviye ile bir aile olduklarını, bu şekilde devam edeceklerini dile getirdi. Bu kadroya ihtiyaca göre belki takviye yapabileceklerini de ifade eden Haktan Balin hedeflerini playoff oynamak olarak açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...