Halkbank’tan bir galibiyet daha
Reklam

Halkbank’tan bir galibiyet daha

Voleybol Efeler Ligi’nin 21. Haftasında lider Halkbank, Tokat Belediye Plevne’yi ağırladı.

03 Mart 2019 - 17:29

Voleybol Efeler Ligi’nin 21. Haftasında lider Halkbank, Tokat Belediye Plevne’yi ağırladı. Karşılaşmayı 3–2 kazanan başkentliler 21’inci maçından galibiyetle ayrıldı.

Halkbank karşılaşmaya alışılmışın bir kadroyla başladı. Burutay Subaşı libero pozisyonunda oynadı. Bazı oyuncular oyuna hiç dahil olmadı. Buna karşılık konuk ekip tam kadro ile sahadaydı.

Bu koşullarda maç dengeli bir şekilde oynandı. Başkent ekibi toplam 113, konuk ekip 111 sayı aldı. İki taraf da zaman zaman oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Kimi zaman da basit hatalar, kaçan servisler kaos voleybolu görüntüsü verdi.

Maçın en skorer oyuncusu 32 sayı ile Halkbank’tan Drazen Buluric oldu. Efe 16, Hakkı ve Quesque 12, Kemal Kayhan da 1 sayılık katkı yaptı. Konuk ekipten Dmitri Bahov’un 27 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Efe Bayram ve Drazen Luburic 109 kilometrelik servis hızına ulaşan isimlerdi. Halkbank lig etabının son maçında deplasmanda Arhavi Belediye ile yapacak.

Halkbank ANKARA:3 - Tokat Bld. Plevne:2
Salon: TVF Başkent
Hakemler: Zeki Bocutcu, Meryem Tekol Pelenk
Halkbank ANKARA: Efe Bayram, Kemal Kayhan, Drazen Luburic, Guillaume Quesque, Hakkı Çapkınoğlu, Arslan Ekşi (Burutay Subaşı, Alperay Demirciler, Furkan Aydın, Michele Baranowicz, Rıfat Kantarcıoğlu)
Tokat Bld.Plevne: Halil İbrahim Şeker, Vefa Yılmaz, Firkal Julius, Murathan Kısal, Okello Daudi, Dmitrii Bahov (Semih Çelik, Turgay Doğan. Fatih Ürün, Yiğit Onaylı)
Setler: 25–23, 23-25, 26-24, 24-26, 15-13
Süre: 2.16 (27, 27, 30, 33, 19)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist