Kim: "Gelecek sezon için henüz karar vermedim
Reklam

Kim: "Gelecek sezon için henüz karar vermedim

Koreli yıldız oyuncu Kim Yeon-Koung, takımı Shanghai ile Çin ligini gümüş madalyayla tamamladı ancak sonuçtan memnun değil.

29 Nisan 2018 - 18:34

Takımlardaki transfer hareketliliği sürerken Fenerbahçe’nin efsane ismi Kim, Çin macerası ve kariyer planı üzerine konuştu.

Finalde eksik olan neydi ve Jingying Li’nin harika bir oyuncu olduğunu söyleyebilir miyiz?

“Jingying Li’nin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Li gelişme potansiyeli çok olan genç bir oyuncu. Tianjin, ortaya koyduğu güçlü savunmasıyla bizi zorladı.”

Önümüzdeki sezon Çin’de kalacak mısın?

“Henüz kesin bir karar vermedim. Tüm seçenekleri açık tutmayı ve sonrasında kapsamlı bir şekilde gözden geçirmeyi amaçlıyorum.”

Biri Çin’de bir diğeri de Kore ile olan iki All-Star maçında yer aldın. Nasıldı?

“Bunlar sporun gelişmesine katkı sağlayan muhteşem etkinlikler. Kore-Tayland maçı All-Star organizasyonun ikincisiydi. Her iki ülkede oldukça dikkat çekti ve kesinlikle sporun gelişmesine katkı sağladı. Kore’de düzenlenen etkinlik boyunca harika bir zaman geçirdim. Sporcuları ve taraftarları bir araya getiren konser gibi bir atmosfer vardı. Çin’deki katıldığım ilk All-Star’ımdı, iyi hazırlanmışlar ve çok eğlenceliydi. Rakip olarak karşılaştığım diğer yıldızlarla birlikte oynamak eğlenceliydi.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...