Klinkenberg&Ter Maat: Çok büyük bir kulübe geldik
Reklam

Klinkenberg&Ter Maat: Çok büyük bir kulübe geldik

Milli takım formalarıyla Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden Fenerbahçe’nin transferlerinden Belçikalı oyuncu Kevin Klinkenberg ile Hollandalı sporcu Wouter ter Maat, İstanbul’a geldi.

01 Ekim 2018 - 20:00

Bu iki oyuncunun katılımıyla Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nda kadro tamamlandı. İlk açıklamalarını sarı-lacivertlilerin resmi sitesine yapan oyuncular, takımla birlikte bugün çalışmalara başlayacaklarını ve heyecanlı olduklarını ifade etti.

KEVIN KLINKENBERG: FENERBAHÇE’NİN BAŞARISI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

28 yaşındaki Belçikalı smaçör Kevin Klinkenberg, “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Burada olduğum için mutluyum. Umarım her şey güzel olur. İyi bir ekip var. İyi bir hocayla çalışıyoruz. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe’nin başarısı için her şeyi yapacağım. Zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Derbi maçlarını biliyorum. Taraftarlarımızı sezon boyunca maçlara bekliyoruz” dedi.

WOUTER TER MAAT: TAKIMIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Hollandalı pasör çaprazı Wouter ter Maat ise milli takımla birlikte şampiyonada başarılı maçlar çıkardıklarını söyledi. 27 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe ile ilgili de şöyle konuştu:

“Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Çok fazla sayıda taraftarı var. Takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız. İyi bir takıma sahibiz. Başantrenör Veljko Basic ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taraftarlarımızın yarattıkları atmosferi biliyorum. Sezon boyunca bizimle birlikte olmalarını istiyorum”.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Oturarak Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında 2.Gün Sona Erdi
Oturarak Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında 2.Gün Sona Erdi
TVF Spor Lisesi ve Acıbadem Bilim Doğa Lisesi Dünya Şampiyonası’nda Son 16’da
TVF Spor Lisesi ve Acıbadem Bilim Doğa Lisesi Dünya...