Maja Poljak: "Çok işlevsel bir işim var"
Reklam

Maja Poljak: "Çok işlevsel bir işim var"

Voleybolda oyunculuğu bıraktıktan sonra, CEV'in 'Etkinlikler Departmanı'’ na katılan Maja Poljak açıklamalarda bulundu.

27 Kasım 2017 - 22:13

4 kez CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan, Avrupa Voleybolu'nun en iyi orta oyuncularından birisi olan ve daha birçok başarıya imza atan Poljak, bu yılın başında aktif spor hayatını noktalamıştı. Yıldız oyuncu, 2016-2017 sezonunu Dinamo Moskova’ da tamamlamasının ardından Ekim ayı ortasında Lüksemburg’ a taşındı ve birkaç ay sonra aktif spor kariyerini noktaladığını duyurduktan sonra Avruba Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) "Etkinlikler Departmanı" na katıldı.  Poljak’ ın kariyerini noktalarken ki açıklaması şöyle olmuştu: “Geçtiğimiz yıllarda yaşadığım fiziksel problemler bana gittikçe zorluk çıkarıyordu, kendime daha fazla “eziyet” etmemek için kariyerimi sonlandırmaya karar verdim.”

Poljak, Lüksemburg’ da ikinci ailesi ile mutlu ve voleybolu yukarı seviyeye çıkarmak, geliştirmek için bu sefer saha dışında farklı bir rol almayı dört gözle bekliyor.

Maja Ploljak, “Lüksemburg çok huzurlu bir yer, uzun yıllar İstanbul ve Moskova gibi büyük ve karmaşık şehirlerde yaşadıktan sonra, burası benim için güzel bir değişim oldu. CEV’ deki görevime gelince; etkinliklerimizin organizasyonu aşamasında çalışacağım ve onların başarılarının duyurulmasına yardımcı olacağım. Böylece bu güzel sporumuza mümkün olduğunca daha fazla insan çekebiliriz. Ayrıca Avrupa Kupaları Komisyonu, Avrupa Spor Organizasyon Komisyonu ve Pazarlama Departmanı ile yakından çalışacağım, dolayısıyla biraz çok işlevsel bir işim var" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist