Mucizenin adı Bergama Doğa
Reklam

Mucizenin adı Bergama Doğa

Voleybol Bayanlar 2.Ligi Play-Off Yarı Final C Grubu 3. ve son maçında Muğla Ortaca’da Merinos ile karşılaşan Bergama Doğa Gençlik, rakibini 3-2 yenerek Play-Off Final Grubu’na katılmayı başardı.

07 Mart 2018 - 20:10

Bursa ekibi önünde 2-1 geriden gelip skoru 2-2 yapan ve tie-break setinde 14-12 geriye düşen yeşil-beyazlılar, 2 kez maç sayısı atan rakibine teslim olmadı. Önce rakibi Merinos’u yakalayan ve ardından geçerek seti 16-14, maçı da 3-2 kazanan Kuzey’in Sultanlar’ı büyük sevinç yaşadı. Kaybetmesi halinde 1. Lig umudunu yitirecek olan Bergama Doğa’nın müthiş geri dönüşü Bergama’da da büyük coşkuyla kutlandı.

Bergama Doğa Gençlik Başkanı Levent Akçay, kazanan tarafın Play-Off Final Grubu’na kalacağı stres yükü çok yüksek maçtan büyük bir geri dönüşe imza atarak ayrıldıklarını belirterek, “Bir an kalbimiz duracak sandım. İyi başladığımız ancak 2-1 geriye düştüğümüz müsabakada tie-break setinde kazanmak çok önemliydi. Rakibin maç sayısı attığı 14-12’den maçı çevirmek gerçekten çok önemliydi. Artık son Final Grubu kaldı. 4 takımın mücadele edeceği bu grupta ilk 2 sırada yer alıp hedeflediğimiz 1. Lig’e yükselmek istiyoruz. Tüm oyuncularımı, teknik heyeti ve emeği geçenleri yürekten kutluyorum” dedi. Bergama Doğa, grupta Cumhuriyet Üniversitesi’ni 3-0 yenmiş, Balıkesir DSİ’ye ise 3-1 yenilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!