Naz Aydemir Akyol’dan büyük fedakarlık!
Reklam

Naz Aydemir Akyol'dan büyük fedakarlık!

Dörtlü finalde ülkemize Avrupa’nın en büyük kupasını getiren Vakıfbank’ın milli pasörü Naz Aydemir Akyol’un hamile olduğu öğrenildi. Imoco Volley maçında işler kötü gidince oyuna dahil olan Naz, iki kişilik(!) oynadı.

08 Mayıs 2018 - 15:15 - Güncelleme: 12 Mayıs 2018 - 18:57

Dörtlü finalde ülkemize Avrupa’nın en büyük kupasını getiren Vakıfbank’ın milli pasörü Naz Aydemir Akyol’un hamile olduğu öğrenildi. Imoco Volley maçında işler kötü gidince oyuna dahil olan Naz, iki kişilik(!) oynadı.

BÜYÜK zaferlerin arkasında her zaman büyük hikayeler vardır. Vakıfbank’ın bu Avrupa şampiyonluğu destanı da öyle yazıldı. Kamuoyuna yansıyan en büyük hikaye voleybola veda edecek olan Gözde Kırdar’ın azmiydi. Müthiş bir özveriyle şampiyonlukta aslan payını kaptı, MVP seçildi. Ancak asıl büyük hikaye herkesten sır gibi saklandı. O da Cenk Akyol’la evli olan Vakıfbank’ın milli pasörü Naz Aydemir Akyol’un hamile oluşuydu. Finale gelene kadar maçlarda hocası Guidetti onu fazla riske sokmadı, daha çok kenarda tuttu. Ancak son Imoco Volley maçında işler iyi gitmedi.

BEBEK DE MOTİVE ETTİ

Skor 2-2’ye gelmiş maç elden gidiyordu. Bütün kozlarını deneyen ve sonuç alamayan Giovanni Guidetti, Naz’ı da sahaya sürdü. Bu hamleyle Vakıfbank sahada 7 kişi (!) mücadele etmeye başlamıştı. Naz özverili performansıyla hem bebeğini korumak hem de maçı kazandırmak için ter döktü. Fazla sıçramadı, yerlere atlamadı ama tecrübesiyle katkı verdi. Onun ortaya koyduğu oyundan çok fedakarlığı konuşuldu. Arkadaşları Naz’ın bu özverisinin karşılıksız kalmaması için daha azimli vurdular smaçlarını.

CENK HEP YANINDAYDI

Naz Aydemir’in bebeğinin kaç aylık olduğunu öğrenemedik. Ancak onun böyle maça çıkması tartışılacak gibi duruyor. Fedakarlığını övenler kadar, bebeğinin hayatını riske atmasını doğru bulmayanlar da çıkacaktır. Bu zor dönemde ve stresli final maçlarında eşi Cenk de Naz’ı yalnız bırakmadı. (Akşam)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...