Neslihan ve Seda veda etti
Reklam

Neslihan ve Seda veda etti

Türk Voleybolunun iki önemli ismi aktif voleybol hayatını tamamladı.

06 Mayıs 2018 - 18:25

Türk voleybolunun efsane ismi Neslihan Demir Güler ile hem kulüp hem de milli takımlar seviyesinde ülkemize başarıyla hizmet eden Seda Aslanyürek aktif voleybol yaşantılarını sonlandırdı.

Neslihan Demir Güler

1995'te Eskişehir DSİ'de başladığı profesyonel kariyerinde Yeşilyurt, Vakıfbank, Tenerife, Eczacıbaşı ve son olarak Galatasaray formaları giyen Neslihan Demir Güler, uzun soluklu kariyerine 12 kupa sığdırırken 2015 yılında Eczacıbaşı ile Şampiyonlar Ligi, 2015 ve 2016 yıllarında da Dünya Kulüpler şampiyonluğuna ulaştı.

Türkiye Milli Takımı ile 100'den fazla maça çıkan Demir Leydi lakabıyla 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türk kafilesinin bayrağını taşıma onuruna erişmiş, 2003'te Türkiye'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan ay-yıldızlıların da parçası olmuştu.  Neslihan Demir Güler ayrıca kariyerinde 18 kez de bireysel ödüllere layık görüldü.

Seda Aslanyürek

2003 yılında Avrupa ikinciliği ve 2005 yılında Akdeniz Oyunları şampiyonluğu yaşayan, kariyerinde İller Bankası, Fenerbahçe, Beijing BAW, Vakıfbank ve Galatasaray formaları giyen Seda Aslanyürek ise kariyerine Türkiye Ligi, Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Şampiyonası zaferlerinin yanı sıra birçok bireysel başarı da sığdırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!