Selçuk ve Sefa İkilisi, The Hague Etabı’nda Sahaya Çıktı
Reklam

Selçuk ve Sefa İkilisi, The Hague Etabı'nda Sahaya Çıktı

Hollanda’nın The Hague şehrinde devam eden 2019 FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 4 Yıldızlı ayaklarından biri olan The Hague Etabı’nda erkekler kategorisindeki temsilcimizlerinden Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi, ön eleme turu karşılaşmalarında sahaya çıktı.

05 Ocak 2019 - 17:05

Hollanda’nın The Hague şehrinde devam eden 2019 FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 4 Yıldızlı ayaklarından biri olan The Hague Etabı’nda erkekler kategorisindeki temsilcimizlerinden Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi, ön eleme turu karşılaşmalarında sahaya çıktı.

Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi, ön eleme 1. tur maçında Ukrayna’dan Denysenko-Iemelianchyk ikilisini 34 dakika süren mücadele sonunda 21-15 ve 21-19‘luk setlerle 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Temsilcimiz, ön eleme 2. turunda ise; İtalya’dan Andreatta-Abbiati ikilisine 17-21, 21-19 ve 13-15‘lük setlerle 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi, 2019 FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 4 Yıldızlı The Hague Etabı’nda ana tabloya kalamadı ve turnuvaya veda etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...