Seramiksan Altyapı Takımları Kupalarını Aldı.
Reklam

Seramiksan Altyapı Takımları Kupalarını Aldı.

Bayan Voleybol Altyapı takımları düzeyinde faaliyetlerini sürdüren Seramiksan Spor Kulübünde, İl Birincisi olan Yıldız ve Küçük Takımlar Manisa’da düzenlenen kupa töreninde Manisa birinciliği kupasını alırken, Midi takım Manisa üçüncülüğü kupasını aldı.

03 Mayıs 2019 - 23:17

Bayan voleybol spor dalında alt yapı takımları düzeyinde faaliyetlerini sürdüren Seramiksan Spor Kulübü, başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Bayan voleybol altyapısında yetiştirdiği başarılı voleybolcularla fark yaratan Seramiksan Spor Kulübü’nün, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları’nda gösterdiği başarılar Manisa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen kupa töreni ile ödüllendirildi.

İl Şampiyonu olan Yıldız takım, Manisa’yı temsil ettiği Türkiye Şampiyonası’nda, grup maçlarını namağlup tamamlayarak yarı finallere yükseldi. Yıldız Kuğuların Manisa’yı temsil edeceği Türkiye Şampiyonası yarı finalleri 16-19 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’de oynanacak.

Seramiksan Spor Kulübü’nde, 2007-2008 yaş kategorisinde mücadele eden Mini takım ise 4 Mayıs Cumartesi günü Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda oynanacak İl Birinciliği maçlarının ilkinde İl Şampiyonluğu için mücadele edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist