Sıla Çalışkan: ’Çocukluk hayalim gerçek oldu’
Reklam

Sıla Çalışkan: 'Çocukluk hayalim gerçek oldu'

Fenerbahçe dergisi yeni transfer Sıla Çalışkan ile röportaj gerçekleştirdi.

01 Ağustos 2018 - 09:11

Fenerbahçe dergisi yeni transfer Sıla Çalışkan ile röportaj gerçekleştirdi.

Derginin tanıtımında şu satırlar yer aldı;

Sıla Çalışkan ismini özellikle de son dönemde duymayanımız yoktur; peki, kendisinin çok pozitif, iyi bir yabancı dizi izleyicisi, tam bir tatlı sevdalısı ve çok konuşan biri olduğunu biliyor muydunuz? O’nun hakkında bilmemiz gereken daha doğrusu dikkat çeken şeyse; çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor olması! Evet, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, sezon öncesinde Seramiksan Spor Kulübü’nden Sıla Çalışkan ile anlaşmaya vardı. Ancak o, öylesine iyi bir Fenerbahçe sevdalısı ki? Hatta bu formayı giymek Sıla’nın çocukluk hayali! Mutluluğu gözlerinden okunan yeni Sarı Meleğimizi, daha yakından tanımak için sorularımızı yönelttik

Röportajdan derlediğimiz dipnotlar ve spotlar şu şekilde:

01:Öncelikle Fenerbahçeli olduğumu bir kez daha gururla ifade etmek istiyorum. Bu anlamda çocukluk hayalimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hayalini kurduğum bu kulübün formasını giyecek olmak, heyecan ve gurur anlamına geliyor. Böylesine büyük bir camiada olmak çok değerli. Kelimelerle ifade etmesi zor, tarifsiz bir mutluluk yaşıyorum.

02:Ligin seviyesi her geçen yıl yükselmekte ve eminim ki bu sene bizi çok daha zor bir lig bekliyor. Fenerbahçemizin hak ettiği; her zaman şampiyonluktur. Biz, bütün kupalara talibiz. Çalışmalarımızı, hazırlıklarımız buna göre yapacağız. Başarılarla, kupalarla dolu bir sezon geçirmek ve bu arma altında zaferler yaşamak istiyorum.

03:Açıkçası sarı lacivertli renklere gönül vermiş milyonlarca insanın sizden bir beklentisi var ve bu çok büyük bir sorumluluktur. Ben de bu sorumluluğun ve bu formanın ne anlam ifade ettiğini bilerek buraya geldim. Tabii bu yetmez, hazır olmak için çok çalışmam gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...