Sosyalben Voleybol Takımı Özge Kirdar’a Emanet
Reklam

Sosyalben Voleybol Takımı Özge Kirdar’a Emanet

Türkiye’de ve dünyada dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini amaçlayan SosyalBen Vakfı’nın Gönüllü Atölye Koçu Olimpik Sporcu Özge Kırdar oldu.

17 Ekim 2018 - 17:30

SosyalBen Vakfı Kurucusu Ece Çiftçi ve Özge Kırdar’ın 17 Ekim 2018 tarihinde bir araya geldiği toplantıda Milli Voleybolcu Özge Kırdar’ın Gönüllü Atölye Koç’luğu duyuruldu.

Önümüzdeki sezon Vestel Venüs Sultanlar Ligi takımlarından Türk Hava Yolları Kadın Voleybol takımında forma giyecek Özge Kırdar, SosyalBen Çocukları’ndan oluşan bir takımın koçluğunu üstlenecek. 14 Ekim tarihinde başlayan ilk antreman Mayıs 2019’a kadar devam edecek ve çocukların spor ve sporculukla ilgili aşamaları desteklenerek SosyalBen Voleybol” takımı kurulacak. Milli Voleybolcu Özge Kırdar ile buluşan çocuklar disiplinli, ekip ruhu taşıyan yeteneklerini keşfedecekler.

Kurulduğu günden bu yana Kars’tan Edirne’ye, Sinop’tan Hatay’a, Nepal’den Moğalistan’a, Kamboçya’dan Karadağ’a kadar Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla 22.000’den fazla çocuğun hayatına dokunan SosyalBen Vakfı Gönüllü Atölye Koçu Özge Kırdar’la sene boyunca çocukların voleybola olan ilgi ve yeteneklerini geliştirecek antremanlar yapacak.

Sosyal Ben Vakfı Kurucusu Ece Çiftçi, SosyalBen Vakfı adına Özge Kırdar’ın böylesine anlamlı bir projede yer almasından oldukça mutluyum. Sahadaki başarısını sosyal projelerde de devam ettiren Özge Kırdar, hem ülkemiz hem de vakfımız adına önemli bir rol model. SosyalBen Çocukları’ndan kuracağı takımın çok büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. dedi.

Çocuklarla ilk antremanını Fuat Soylu Orta Okulu’nda gerçekleştiren Milli Voleybolcu Özge Kırdar’sa bu projedeki heyecanını “Dilerim ki bu 17 kız arasından biri ya da birileri bir gün benim yerimde olur ve daha büyük başarılara imza atar.” sözleriyle dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!