Üstündağ, A Erkek Milli Takımımızı Ziyaret Etti
Reklam

Üstündağ, A Erkek Milli Takımımızı Ziyaret Etti

2019 yılında Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilen Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek A Erkek Milli Voleybol Takımımız, bugün (09 Mayıs 2019, Perşembe) Ankara’da kampa girdi.

09 Mayıs 2019 - 23:07

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, başantrenör Nedim Özbey yönetiminde TVF Başkent Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen ilk antrenmanda millilerimize ziyarette bulundu.

Antrenman öncesinde millilerimizle bir araya gelen TVF Başkanı Üstündağ; “Öncelikle hepinize hoş geldin diyor, kampınızın en verimli şekilde geçmesini diliyorum. Önümüzde Avrupa Altın Ligi ve Avrupa Şampiyonası var. Federasyon olarak tesislerimiz, antrenörlerimiz ve tüm imkanlarımızı sizlerin başarılı olabilmesi için tüm çabamızla çalışıyoruz. İyi bir jenerasyon yakaladık. Sizler Türk voleybolunun ve Türk spor camiasının gururusunuz. Biz, bu gururu sizlerin sayesinde yaşıyoruz. Umuyorum ki Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda bizlerin göğsünü kabartacak ve gururlandıracak başarılara imza atacağına inanıyorum.”dedi.

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’ne katılacak A Erkek Milli Takımımızın geniş aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Pasörler: Arslan Ekşi (Halkbank), Selçuk Keskin (Galatasaray), Oğulcan Yatkın (Fenerbahçe), Muzaffer Yönet (Galatasaray)

Smaçörler: Burutay Subaşı (Halkbank), Baturalp Burak Güngör (İstanbul BBSK), Yasin Aydın (Galatasaray), Yiğit Gülmezoğlu (Arkas Spor), Batuhan Avcı (Beşiktaş), Efe Bayram (Halkbank), Abdullah Çam (Halkbank), İzzet Ünver (Fenerbahçe)

Orta Oyuncular: Çağatay Osman Durmaz (Maliye Piyango), Doğukan Ulu (Galatasaray), Ertuğrul Gazi Metin (Jeopark Kula Bld.), Oğuzhan Karasu (Fenerbahçe), Halil İbrahim Kurt (Fenerbahçe)

Pasör Çaprazları: Metin Toy (İstanbul BBSK), Adis Lagumdzija (Arkas Spor)

Liberolar: Hasan Yeşilbudak (Halkbank), Burak Mert (Arkas Spor), Volkan Döne (Ziraat Bankası), Onurcan Çakır (Galatasaray)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...