Üstündağ Malatya’da Ziyaretlerde Bulundu
Reklam

Üstündağ Malatya’da Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ ve TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet GÖKSU, AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi finalleri öncesi Malatya’da ziyaretlerde bulundular.

15 Mart 2019 - 00:24

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya Valisi Aydın BARUŞ, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT,İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL​, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Malatya’da voleybolun geliştirilmesi ve var olan ilginin daha da arttırılması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Malatya il ve ilçe yönetimleriyle birlikte çalışmalar yapılması yönünde ortak görüş birliğinde bulunuldu.

TVF Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ Malatya’da düzenlenecek AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi finallerine katkı ve desteklerinden dolayı Malatya Valisi Aydın BARUŞ, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR’a teşekkür plaketleri takdim etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar günün anısına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a plaket takdim ettiler.

Malatya Voleybol İl Temsilciliği tarafından organize edilen akşam yemeğine katılan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ organizasyonun gerçekleşmesinde emeği bulunan; Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Şefi Mustafa Yetiş, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Meydan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kendirci ve Altındemir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Özelçi’ye teşekkür plaketi takdim etti. 

Malatya Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve MHGK Başkanı Aziz Yener’e Malatya Kuluncak yöresine ait el yapımı ibrik hediye ettiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç Oynandı
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç...
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi