Afyon Belediye’den transfer atağı
Reklam

Afyon Belediye'den transfer atağı

2019-2020 sezonunda Voleybol 1. Ligde mücadele eden ve Efeler Ligi'nde oynama hakkı elde eden Afyon Belediye Yüntaşspor, yeni sezon öncesi 3 oyuncuyla anlaştı.

30 Mayıs 2020 - 01:13

2019-2020 sezonunun sonlandırılmasının ardından Efeler Ligi'ne yükselen Afyon Belediye Yüntaşspor'da yönetim hafta başında başantrenör Burak Hascan ile yeni sezon için anlaşmaya vardı. Başantrenör olarak ilk sezonunda takımının Efeler Ligi'ne yükselmesinde önemli pay sahibi olan Hascan ile yeni sezona yönelik görüşmelerin ardından, Hascan'ın transfer edilmesine onay verdiği oyuncularla temas başladı. Transfer çalışmalarına hız veren Afyon Belediye Yüntaşspor 3 önemli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Yeni sezonda ligde başarılı olacak kadro oluşturmak isteyen Afyon Belediye Yüntaşspor, 1982 doğumlu ve 1.92 cm boyundaki pasör Veli Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Yılmaz, kariyerinde Torul Tokat Maliye Milli Pıyango Halk Bankası Ziraat Bankası İnegöl Belediye formaları giydi.

1995 doğumlu pasör çaprazı mevki oyuncusu Okay Serçe kadrayo katılan diğer bir isim. Daha önce Afyon Belediye Yüntaşspor forması giyen Serçe, kariyerinde Tofaş, Isparta Belediye, Milas Belediye formaları giydi.

3'üncü transferini ise 2019-2020 sezonunda Efeler Ligi'nin en iyi blokçusu seçilen Furkan Dur ile yapan Afyon Belediye Yüntaşspor, bu transferiyle gelecek sezonun planlamasında iddialı bir kadro kuracağının sinyallerini verdi. Efeler Ligi'nin en iyi blokçusu seçilen 1995 doğumlu ve 2.10 cm boyundaki Dur, Tofaş Afyon Belediye, Maliye Piyango Bursa Büyükşehir formaları giymişti.

Afyon Belediye Yüntaşspor'un 3 oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
Eczacıbaşı Dynavit finali bırakmadı
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda