Akkuş Belediyespor Sezonun İlk Maçına Çıkıyor
Reklam

Akkuş Belediyespor Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

TVF Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, 2021-2022 sezonunun ilk maçında 9 Ekim cumartesi günü kendi evinde Hatay temsilcisi Erzin Yeşilkent Spor’u ağırlayacak.

08 Ekim 2021 - 20:37

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele edecek olan Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı yeni sezonun ilk maçında Erzin Yeşilkent Spor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon Efeler Ligi’ni final maçının son setinde kaybeden Akkuş Belediyespor bu sezon işi daha sıkı tutarak 50 günlük bir hazırlık dönemi geçirdi. Sezonun ilk maçını kazanarak lige galibiyetle başlamak isteyen Akkuş Belediyespor, karşılaşmanın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

“Lige Şampiyonluk Hedefiyle Başlayacağız”

Cumartesi günü oynanacak maç öncesi antrenmanı ziyaret ederek oyunculara başarılar dileyen Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu, “Geçtiğimiz yıl final maçının son setinde talihsiz bir şekilde kaybederek Efeler Ligi şansımızı kaybetmiştik. Bu sezon hedefimiz kesinlikle Efeler Ligi. Yaklaşık 50 gündür bu hedef doğrultusunda hocamız Mehmet Aydın yönetiminde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu süre zarfında 3 hazırlık maçı yaptık ve hazırlık süresini çok iyi değerlendirerek takımımız lige hazır hale geldi. İnşallah cumartesi günü ligin ilk maçında oynayacağımız Erzin Yeşilkent Spor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

“Yarım Kalan Bir Hikâyemiz Var”

Kulübün ana sponsoru olan HNS Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kuşgöz ise takım antrenmanını ziyaret ederek oyunculara tatlı ikramında bulundu. Yeni sezondan umutlu olduklarını belirten Kuşgöz, “Geçtiğimiz sezon yarım kalan bir hikâyemiz vardı, o yüzden bu yıl daha çok çalışarak yarım kalan hikâyemizi tamamlamak istiyoruz. Hocamızla sporcularımızla iddialı bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnşallah güzel sonuçlarla bu sezon Efeler Ligi’ne katılarak hedefimizi gerçekleştireceğiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Akkuş Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu 1. hafta mücadelesinde 9 Ekim cumartesi günü saat 12:00’de Erzin Yeşilkent Spor’u ağırlayacak ve maç Altaş TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist