2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'nde Madalyalar Sahiplerini Buldu

Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen 2024 CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'nde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende ilk olarak en değerli oyuncu (MVP) ödülleri verildi. Erkeklerde Trentino Itas’ın İtalyan oyuncusu Alessandro Michieletto, kadınlar ise Imoco Conegliano’nun İsveçli oyuncusu Isabelle Haak seçildi. En değerli oyuncu seçilen oyunculara ödüllerini CEV Başkanı Aleksandar Boricic ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

2024 Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nde ikinci olan Polonya’nın Jastrzebski Wegiel takımına madalyalarını CEV Asbaşkanı Lubor Halanda, CEV Yönetim Kurulu Üyesi Lubomir Ganev takdim etti.

2024 Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nde şampiyon olan İtalya’nın Trentino Itas takımına madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Giueseppe Manfredi, kupasını CEV Başkanı Aleksandar Boricic takdim etti.

2024 Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nde ikinci olan İtalya’nın Allianz Vero Volley Milano takımına madalyalarını CEV Asbaşkanı Lubor Halanda, CEV Yönetim Kurulu Üyesi Lubomir Ganev takdim etti.

2024 Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri’nde şampiyon olan İtalya’nın Imoco Conegliano takımına madalyalarını CEV Asbaşkanı Renato Arena ve İtalya Spor Bakanı Andrea Abodi, kupasını CEV Başkanı Aleksandar Boricic takdim etti.