FIVB Plaj Dünya Turu Aydın Etabı'nda 2. Gün Sona Erdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, bugün (17 Mayıs 2019, Cuma) erkekler ve bayanlar kategorilerinde oynanan ana tablo karşılaşmaları ile devam etti.

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Eren Kanlı – Ali Cebeci, A Grubu’nda oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olarak grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

B Grubu’ndaki temsilcilerimiz Mustafa Susam-Yusuf Özdemir ikilisi, oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olarak grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi, oynadıkları karşılaşmalarda 1 galibiyet – 1 mağlubiyet alarak grubunu 3. sırada tamamladı ve adlarını 12’li Eleme Turu’na yazdırdı.

Diğer temsilcilerimizden Engin Özbek – Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ise; D Grubu’nda oynadıkları karşılaşmalarda 1 galibiyet – 1 mağlubiyet alarak grubunu 3. sırada tamamladı ve adlarını 12’li Eleme Turu’na yazdırdı.

Bayanlar kategorisindeki temsilcilerimizden Merve Nezir-Bahanur Gökalp ikilisi, A Grubu’nda oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olarak grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

B Grubu’ndaki temsilcilerimiz Selin Yurtsever-Merve Çelebi ikilisi, oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olarak grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

D Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Aleyna Vence-Buğra Eryıldız ikilisi ise, oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olarak grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, yarın (18 Mayıs 2019, Cumartesi) erkekler ve bayanlarda kategorilerinde oynanacak eleme turu ve çeyrek final karşılaşmaları ile devam edecek.