FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı'nda 3. Gün Sona Erdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, 18 Mayıs 2019, Cumartesi günü, erkekler ve bayanlar kategorilerinde oynanan eleme turu ve çeyrek final karşılaşmaları ile devam etti.

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Hasan Hüseyin Mermer-Engin Özbek ikilisi, 12’li Eleme Turu maçında Norveçli Mol-Bernsten ikilisine 2-0 (19-21, 16-21) mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Bir diğer temsilcimiz Selçuk Şekerci-Sefa Urlu ikilisi ise; 12’li Eleme Turu maçında Avusturya’dan Winter-Hörl ikilisine 2-0 mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı. Temsilcilerimiz, çeyrek final maçında ise; Almanya’dan Winter-Walkenhorst ikilisine 2-0 (18-21, 20-22) mağlup olarak turnuvaya veda etti.

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 2 Yıldızlı Aydın Etabı, yarın (19 Mayıs 2019, Pazar) erkekler ve bayanlarda kategorilerinde oynanacak yarı final ve madalya karşılaşmaları ile tamamlanacak. Mücadeleler, saat 16.00’dan itibaren S Sport kanalından ve Eurovolley.tv‘den canlı yayınlanacak.

Seyirci girişinin ücretsiz olacağı bu dev organizasyona tüm halkımız davetlidir.