Burak Mert: Taraftarımızın oluşturduğu atmosferi özledi
Reklam

Burak Mert: Taraftarımızın oluşturduğu atmosferi özledi

Galatasaray HDI Sigorta oyuncularından Burak Mert, koronavirüs salgını nedeniyle evde antrenman yapmanın zorluğuna dikkat çekti. Milli voleybolcu, “Taraftarlarımızın oluşturduğu atmosferi ve tezahüratlarını özledik” diye konuştu.

07 Nisan 2020 - 16:06

Galatasaray HDI Sigorta forması giyen Burak Mert, koronavirüs salgını nedeniyle evde geçen günlerini kulüp televizyonuna anlattı. 14 günlük izolasyon sürecini tamamladığını belirten tecrübeli oyuncu, zamanını iyi değerlendirdiğini ifade etti.

Evde antrenman yapmanın zorluğuna dikkat çeken başarılı libero, “Çok fazla kas kaybı yaşamamak için kondisyonerimizin programı eşliğinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Liglerin belirsizliğini koruduğunu söyleyen Burak Mert, Galatasaraylı taraftarların yarattığı atmosferi ve tezahüratları çok özlediğini belirtti.

Sarı kırmızılı taraftalara sabırlı olmaları gerektiğini hatırlatan Burak Mert, “Birlik ve dayanışma içinde olmaya, evde kalmaya devam edelim” diye konuştu.

Takım arkadaşı Doğukan Ulu ile geçim sıkıntısı yaşan ailelere yardım kampanyası başlatan milli libero,”Doğukan beni arayıp proje başlatmak istediğini söyledi. Ben de katılacağımı söyledim. Çok fazla yayıldı, çok fazla kişi destek oldu. Sağ olsun herkes sahip çıktı bu projeye. Herkes birbirine yardımlar hakkında bilgi veriyor. Doğukan da ben de çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist