Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan kan bağışına destek
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan kan bağışına destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.

04 Kasım 2021 - 11:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılay’ı Bursa Şubesi’ne Mobil kan alımlarında kullanılacak 2 adet otobüs hediye ederken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü, antrenör ve sporcuları da kan bağışında bulundular.

Büyükşehir Belediyesi’nin mobil kan bağışı otobüs hediye organizasyonunda kulübün Efeler Ligi’nde mücadele eden voleybol takımı oyuncuları ile Bursa’ya ilk olimpiyat madalyası kazandıran milli taekwondocu Hatice Kübra İlgün, kan bağışında bulunan isimler oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kulübü Fethiye Spor Kompleksi’nde ise kulübün antrenör ve sporcuları organizasyona destek verdiler. Kulüp tesislerinde getirilen mobil kan bağışı aracında antrenör, sporcu ve veliler kan bağışında bulundular. Kan bağışı kampanyasına bölgedeki halk da destek verirken, 112 kişinin kan bağışında bulunduğu organizasyon sonunda yetkililer, Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor’a Kızılay Haftası’na verilen destek nedeniyle teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki Rakipleri Belli Oldu
U18 Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki...
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı Açıklandı
A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2024 Yılı Faaliyet Programı...