Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezona...
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezona hazır

2021-2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezonun ilk maçında 10 Ekim 2021 Pazar günü deplasmanda Altekma’ya konuk olacak.

08 Ekim 2021 - 20:41

Sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarıyla eksiklerini gideren Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, pazar günü yeni sezonun ilk maçına İzmir’de çıkacak.

Yeni sezonda voleybolseverlere keyif veren, mücadeleci bir takım izlettirmek istediklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Levent Zoroğlu, ‘İyi bir yönetimimiz, iyi bir teknik ekibimiz ve oyuncularımız var. Güzel bir hava yakaladık. Ciddi hazırlık maçları oynayarak takımımızın gücünü de test etme imkanı bulduk. Sezona da güzel başlayıp, böyle devam etmek istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Sezon içinde tüm voleybol camiasına başarılar diliyorum’ diye konuştu. 2021-2022 AXA Sigorta Efeler Ligi’nin ilk haftasında 10 Ekim Pazar günü saat 15.00’te İzmir’de Altekma ile karşı karşıya gelecek Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sahasındaki ilk maçı ise 13 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Galatasaray ile oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...