Dünya şampiyonu VakıfBank’a müthiş karşılama
Reklam

Dünya şampiyonu VakıfBank'a müthiş karşılama

2018 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın finalinde Minas Tenis Clube'ü 3-0 yenerek üst üste ikinci kez toplamda ise üçüncü defa dünyanın en büyüğü olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yurda döndü.

11 Aralık 2018 - 16:54

Atatürk Havaalanı'nda taraftarlar tarafından karşılanan sarı-siyahlılar, şampiyonluk kupasıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Başkan Osman Demren, ''Allah'a şükürler olsun ki; emeklerimizin karşılığını aldık. Ülkemize bu şampiyonluk çok yakıştı'' dedi.
 
Çin'in Shaoxing şehrinde düzenlenen 2018 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın finalinde Minas Tenis Clube'ü 3-0 yenerek üst üste ikinci kez toplamda ise üçüncü defa dünyanın en büyüğü olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, yurda döndü. Atatürk Havaalanı'nda taraftarlar tarafından karşılanan sarı-siyahlılar, şampiyonluk kupasıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Bando takımının çaldığı marşlarla şampiyonluğu kutlayan VakıfBank'lı voleybolcular, kendilerini karşılamaya gelenlere teşekkür etti.
 
VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, ''Üst üste iki Avrupa şampiyonluğundan sonra üst üste ikinci, toplamda üçüncü Dünya Kulüpler şampiyonluğunu kazanmak çok büyük bir gurur. Emeği geçen oyuncularımızı teknik ekibimizi ve çalışanlarımızı bir kez daha kutluyorum. Allah'a şükürler olsun ki; emeklerimizin karşılığını aldık. Ülkemize bu şampiyonluk çok yakıştı'' dedi.
 
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Melis Gürkaynak, ''Üçüncü kez kupayı ülkemize getirdiğimiz için gerçekten çok mutluyuz, çok gururluyuz. Başkanımız, yönetim kurulumuz, menajerlerimiz, antrenörlerimiz ve oyuncular gerçekten çok büyük bir aileyiz. Bize bu imkanı tanıdıkları için bütün VakıfBank ailesine çok teşekkür ediyorum. Bu büyük ailenin gücü sayesinde çok önemli ve kritik yerlerde sahaya yüreğimizi koyabiliyoruz. Bu bizim başarımızın en büyük sırrı'' dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist