Fenerbahçe 2’de 2 yaptı
Reklam

Fenerbahçe 2’de 2 yaptı

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi ikinci hafta maçında Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş’ı konuk etti.

13 Ekim 2021 - 19:30

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 25-20, 25-20 ve 25-18'lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı ve ligde 2’de 2 yaptı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt'ın da tribünden takip ettiği karşılaşmaya Metin Toy ve İzzet Ünver’in 3-0’lık serisiyle oldukça iyi başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız karşısında konuk ekip Ogbai Cansın Enaboifo ile farkı 1 sayıya indirdi (3-2). Yacine Louati ve Seyed Mohammad Mousavi’nin blok performansıyla rakibin hücumlarını sonuçsuz bırakan Takımımız, 5 sayılık bir fark yakaladı (8-3). Bu skor karşısında mola alan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş’a mola dönüşünde etkili oyunuyla geçit vermeyen Fenerbahçemiz, skoru 10-3’e getirdi. Konuk ekibin servis hatalarının da dikkat çektiği sette skorer isimlerimizle 13-6’yı yakaladık. Rakibimiz Yusuf Eken ve Mehmet Almaz’la farkı eritme adına üretken olsa da(14-8) file üstünde Metin Toy’u çok etkili kullanan Takımımız, 16-9’luk üstünlüğü yakaladı. Sette son bölüme girilirken özellikle Enaboifo’yla üretken olan konuk takım, farkı 4 sayıya (21-17) indirse de Kaan Gürbüz ve Seyed Mohammad Mousavi’nin sayıları seti Fenerbahçemize getirdi (25-20). 

İkinci sette ilk sayıyı Umut Durur’la bulan Afyon temsilcisi, ilk setteki servis hatalarını bu setin hemen başında da sürdürdü. Louati ve Oğulcan Yatgın’la rakip savunmaya zor anlar yaşatan Takımımız, 4 sayılık bir fark yakaladı (8-4). Mousavi’nin de servis turundan verdiği katkıyla sayılar bulan Fenerbahçemiz, Louati’yle de skoru 15-10’a getirdi. Mehmet Almaz ve Yusuf Eken’le farkı eriten Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş’ı, Metin Toy ve İzzet Ünver’le durduran Fenerbahçemiz, seti 25-20 kazanarak 2-0’ı yakaladı.

İlk iki sette olduğu gibi karşılaşmanın final setinde de etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, sette son bölüme 20-14’lük skorla önde girdi. Setin son bölümünü de iyi oynayan Takımımız, 25-18'le setin kazananı oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu Belli Oldu
Dünya 1 Numarası Filenin Sultanları’nın 2024 VNL Geniş Kadrosu...