Fenerbahçe kupayı kaldırdı!
Reklam

Fenerbahçe kupayı kaldırdı!

Voleybol Efeler Ligi'nde Play-Off final serisinin son maçında Arkasspor'u 3-0 yenerek seriyi 3-2 tamamlayan ve 2018-2019 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe, lig tarihindeki 5'inci şampiyonluk kupasını törenle kaldırdı.

04 Mayıs 2019 - 23:07 - Güncelleme: 04 Mayıs 2019 - 23:23

Play-Off final serisinin son maçında Arkasspor'u 3-0 yenerek seriyi 3-2 tamamlayan ve 2018-2019 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe, lig tarihindeki 5'inci şampiyonluk kupasını törenle kaldırdı. 

Yedi yıl sonra şampiyon olan Fenerbahçe'ye kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi. Salonu dolduran sarı-lacivertli taraftarlarla büyük coşku yaşayan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, şampiyonluk şarkıları söyledi. Normal sezonu 5'inci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Play-Off çeyrek finalde Maliye Piyango'yu, yarı finalde ise Halkbank'ı elemişti.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’ni Fenerbahçe şampiyon, Arkas Spor ikinci sırada tamamladı. Düzenlenen törende ilk olarak final etabının en iyi oyuncuları seçilen voleybolculara ödülleri takdim edildi.

Final Etabı’nın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçe takımından Salvador Hidalgo’ya ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Smaçörü seçilen Arkas Spor takımından Adis Lagumdzija’ya ödülünü TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Orta Oyuncusu seçilen Fenerbahçe  takımından Emre Batur’a ödülünü TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Pasörü seçilen Fenerbahçe takımından Ulaş Kıyak’a ödülünü TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Liberosu seçilen Arkas Spor takımından Burak Mert’e ödülünü TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Müdürü Sezgin Eren takdim etti.

En çok gelişme gösteren Türk oyuncuya verilen, “Paidar Demir Özel Ödülü”nü kazanan Fenerbahçe takımından Oğuzhan Karasu’ya  ödülünü  Eski Milli Voleybolcu Sami Akgün takdim etti.

Ligi ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor’a madalyalarını TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu ve İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsuikincilik şiltini İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Nüammer Uslu takdim etti.

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’ni Şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Takımına madalyalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu; şampiyonluk kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...