Fenerbahçeli oyuncular kupa zaferini değerlendirdi
Reklam

Fenerbahçeli oyuncular kupa zaferini değerlendirdi

Dördüncü kez (2011, 2012, 2017, 2020) Şampiyonlar Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, kupa zaferini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi:

08 Eylül 2020 - 23:44

Ulaş Kıyak: Ben burada olmaktan, bu formayı terletmekten dolayı inanılmaz mutluyum
Öncelikle dürüstçe söylemek istiyorum; Arkas çok iyi bir takım olmuş. Çok güzel oynadılar. İnanılmaz bir ekip ruhu var. Gencecik, dipdiri çocuklar ama kupa maçı, tek maç üzerinden ve iyi olan kazanıyor. Bugün biz iyiydik, onları da tebrik ediyorum ama kupa bize geldiği için ayrıca mutluyum. Buradan Simla Hanım’a çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi gerçekten iyi motive ediyor. Her zaman bize koşturuyor, bir telefon kadar uzağız onunla. Bizi sürekli arayıp soruyor ve bir şeye ihtiyacımız var mı yok mu diye bizime sürekli iletişim halinde. İnanılmaz bir ekip ruhu var. Ben burada olmaktan, bu formayı terletmekten, bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum, inanılmaz keyifliyim. Söyleyebilecek bir şeyim de yok, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız.

Salvador Hidalgo: Bu sezon için daha büyük başarılar dileyelim
Asıl şimdi başladık diyebiliriz. Takım olarak uzun süredir -3-4 ay- çok sıkı çalışıyoruz. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum; salgından dolayı zorlu bir süreç yaşadık. Bildiğiniz gibi öyle bir dönem oldu ki evde antrenman yapmak zorunda kaldık. Fakat bizim çok güzel bir teknik ekibimiz var, bizi hem evde hem de o salgın sürecinden, karantina sürecinden sonra sahada da çalışmalarımıza ara vermeden devam etmemizi sağladı. Ki şu anda sizin de gördüğünüz gibi form düzeyimiz de üst seviyelerde. Bir yandan antrenmanlarımızı yapıyorduk bir yandan da Kupa Voley’de üst üste aldığımız galibiyetlerin ardından Arkas gibi çok tehlikeli ve güçlü bir takıma karşı bence haklı bir galibiyet aldık. Bundan dolayı da çok mutluyum. Kupa ile başladık diyebiliriz. Ben MVP ödülünü aldım ama bu ödülü ben takım adına kabul ediyorum. Çünkü bugün takım olarak doğru zamanda doğru işler yapmasaydık bu ödülü bana layık görmeyeceklerdi. Bu yüzden bu ödülü ben takım olarak kabul ediyorum. Aynı zamanda beni şu anda evden izleyen, her zaman destekleyen eşime ve çocuklara buradan da sevgiler ve öpücükler göndermek istiyorum. Bu sezon için daha büyük başarılar dileyelim.

İzzet Ünver: Kupalara devam ediyoruz
Çok önemli bir kupa. Camiamızın da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Erkek voleybolu dimdik devam ediyor kupalara. Bıraktığımız yerdeyiz. Geçen sene bildiğiniz üzere birinci bitirdik, hak ettiğimiz kupayı alamamıştık. Bu bir anlamda iade gibi oldu diye düşünüyorum. Umarım devamı gelecek. Bizi desteklemeye devam etsinler, televizyon karşısından da olsa onları mutlu ettiğimizi düşünüyorum, etmeye de devam edeceğiz. Her şey için teşekkürler.

Hasan Sıkar: Fenerbahçe’de kupa kaldırmak anlatılmaz
Arkas Spor’dayken ben yine Fenerbahçe’ye kaybetmiştik, geçen sene de çok şanssız şekilde Galatasaray’a kaybettik. Bu sene çok istiyorduk ve çok iyi hazırlandık. Takıma yeni oyuncular katıldı. Hocamız yeni. Herkes o kadar çok istiyordu ki… Takım inanılmaz şekilde bütünleşti. Son sette iki üç sette geriye düşmemize rağmen başka takım kolay kolay yapamazdı. O yüzden inanılmaz mutluyum. Benim hayalim Fenerbahçe’ydi, Fenerbahçe’de kupa kaldırmak anlatılmaz, inanılmaz. Çok mutluyum. Bütün kupalarda bu sene elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Metin Toy: Şampiyonluk için çok mutluyuz
Şampiyonluk için çok mutluyuz. Bugün takım olarak çok güzel bir performans sergiledik. Servislerimizle karşı tarafın oyununu bozarak 3-1 gibi net bir skorla şampiyon olduk. Onun dışında 4’te 4 ile ilerliyoruz. Bunun da farklı bir motivasyon kaynağı ve moral oluyor. Aynı zamanda sezona kupayla başladık. Eminim ki sezon aşamasında da bu bizim işimizi çok fazla görecek. Bugün gayet güzel bir karşılaşma oldu. Çok keyifli oldu, izleyenler de eminim ki keyif almışlardır. Karşı takımı da çok tebrik ediyorum. Gayet başarılı bir mücadele sergilediler. Aynı şekilde takım arkadaşlarımı da tebrik ederim. Şampiyonluk için mutluyuz diyebilirim. Umarım bu şekilde, kupalarla devam eder. Bu yıl takım geri döndüm. Bunun da mutluluğunu formayı her üzerime giydiğimde fazlasıyla hissediyorum. Kupayla da başlamak gayet keyifli. İnşallah bundan sonra da kupalarla iyi bir sezon geçer.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist