Ferhat Akbaş Romanya Kupası için Sahada
Reklam

Ferhat Akbaş Romanya Kupası için Sahada

Ferhat Akbaş’ın başantrenörlüğünü yaptığı Romanya Birinci Ligi takımlarından CSM Bükreş, Romanya Kupası yarı finalinde Alba Blaj ile karşılaşacak.

14 Mayıs 2019 - 00:02

Romanya Birinci Ligi’ni ikinci sırada bitiren CSM Bükreş, Romanya Kupası’nda yarı final maçına çıkıyor. 14 Mayıs’ta Alba Blaj ile karşılaşacak olanFerhat Akbaş’ın başantrenörlüğünü yaptığı CSM Bükreş, kazandığı taktirde finale adını yazdıracak. CSM Bükreş geçtiğimiz sene Mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrılan Bükreş, finalde Alba Blaj ile eşleşti.

CSM Bükreş ile Alba Blaj, geçtiğimiz sene finalde karşı karşıya gelmişti. Ferhat Akbaş’ın takımı finalde Blaj’ı 3-1 ile geçerek kupayı müzesine götürmüştü. İki takım bu sene yarı finalde karşılaşıyor. Diğer finalisti belirleyecek maçta ise Lugoj ile Targoviste karşılaşacak.

CSM Bükreş’in başantrenörü Ferhat Akbaş, “Ligde şampiyonluğa ulaşamadık ama şu an önümüzde iki maçtan oluşan Romanya Kupası var. Tüm sezon sahada en iyi şekilde mücadele eden oyuncularımın ellerinden gelenin en iyisini vereceğini biliyorum. Önce yarı final, ardından da finali kazanarak bu seneyi kupa ile sonlandırmak istiyoruz ” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
Halkbank'tan 9. Kupa Voley Şampiyonluğu!
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist
AXA Sigorta Kupa Voley'de Halkbank ikinci finalist