Galatasaray’da ’HEDEF TÜM KUPALAR’
Reklam

Galatasaray'da 'HEDEF TÜM KUPALAR'

Sarı-kırmızılı kulüp, yeni transferler smaçör Burutay Subaşı, orta oyuncu Vahit Emre Savaş, libero Burak Mert, sözleşmesi uzatılan smaçörler Yasin Aydın, Melih Sıratça, orta oyuncular Doğukan Ulu ve Ertuğrul Gazi Metin için Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenledi.

27 Haziran 2019 - 23:22

Törende konuşan Galatasaraylı voleybolcular da, gelecek sezon 4 kulvarda mücadele edeceklerini ve tüm kupaları almayı hedeflediklerini belirtti.

Sporculardan Burutay Subaşı, "Başarı için buradayız. Böyle büyük bir camiada bulunduğum için onurlu ve gururluyum. Bütün hedefleri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Söyleyeceğimiz sözler çok değildir. Sahada konuşuruz. Bize düşen kupaları bu büyük camiaya getirmektir" dedi.

Burak Mert "Tüm kupaları almak için elimizden geleni yapacağız" diye konuşurken, Emre Savaş, Galatasaray gibi büyük bir camianın içinde bulunmanın mutluluk ve gurur verdiğini ifade etti.

Gelecek sezon tüm kupaları kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Doğukan Ulu da "Altyapısından yetişip A takıma çıktığım Galatasaray camiasında bir sezon daha oynayacağım için çok mutluyum. Tüm kupaları kazanmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Ertuğrul Gazi, "Umarım güzel bir sezon bizi bekliyordur. Hedefimiz 4 kupa" ifadelerini kullanırken, Melih Sıratça, "Galatasaray Voleybol Takımı'nın her zaman hedefleri vardır. Geçen sezon 3 kupayı da şanssızlıkla kaybettik. Bu sezon hedeflerimiz daha fazla. Tüm kupaları almak istiyoruz. Sahada gerekenleri yapacağımızdan bize inanan herkes emin olabilir" dedi. Yasin Aydın de yeni transferlerle tüm kupalara talip olacaklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...