Generali Sigorta Sakarya Voleybol Covid-19 testi yaptırdı
Reklam

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Covid-19 testi yaptırdı

Voleybol Kadınlar 1. Lig takımlarından Generali Sigorta Sakarya Voleybol sporcuları, antrenörleri ve yöneticilerine Covid-19 testi yapıldı.

08 Ağustos 2020 - 10:07

Generali Sigorta Sakarya Voleybol’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Generali Sigorta Sakarya Voleybol Sporcuları, Antrenörleri ve Yöneticilerine Covid-19 Testi Yapıldı!

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Lig temsilcimize, bu sezon Generali Sigorta Ana Sporsorluğunda sezona start vermek için Covid-19 testi yapıldı.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig’de şampiyonlar şampiyonu olarak rekorlar kıran ve 1. Lig’e çıkarak tüm dikkatleri üzerine çeken Sakarya Voleybol Spor Kulübü yeni sezona Generali Sigorta gibi dev bir firmanın katkılarıyla mücadele edecek. Sezon öncesinde Covid-19 testine tabi tutulan Filenin Sultanları “Önce sağlık” diyor. Sakarya Diş Hastanesi’nde gerçekleşen Corona Virüs testlerinin sonuçları yarın çıkacak. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat çeken Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, “Her şeyden önce toplum sağlığı bizim için çok önemli. Devletimiz ve Sağlık Bakanlığı’mız bu illet ile mücadele ederken bizler de birey ve toplum sorumluluğu olan kişiler olarak sürece katkı vermeliyiz. El birliği ile bu virüs ortamından kurtulunabilir. Spor hem sağlık hem istihdam hem de kişisel gelişimin dışında şehirlere katkı veren sosyal sorumluk ilkesidir. Bu sezon şehrimizi 1.Lig kulvarında temsil edecek tek kulüp olma münasebetiyle de sorumluluğumuz bir kat daha fazla. Şehrimizin takımına destek veren Generali Sigorta ailesiyle beraber bu önemli organizasyonda paydaş olmanın da mutluluğunu yaşarken, sezon öncesinde Corona Virüs testleriyle kişisel ve toplum sağlığı noktasında sorumluluklarımızı yerine getirerek, bilinçli bir şekilde yeni sezona start vermiş olacağız. Antrenmanlarımız çıkacak sonuçlardan sonra hayırlısı ile başlamış olacak. Bugün burada kulübümüzün Corona Virüs testi için bizlere kolaylık sağlayan ve değer katan İl Sağlık Müdürümüz Aziz Öğütlü, Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Metin Çoban ve değerli personeline teşekkür ediyorum. Bu vesile ile mesafe, maske, hijyene önem verip, sevdiklerimizi koruyalım. Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun diyorum” şeklinde toplumsal mesaj verdi.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...