Global Connect Travel, 1881 Düzce’yi satın aldı
Reklam

Global Connect Travel, 1881 Düzce'yi satın aldı

Geçtiğimiz hafta tanıtım toplantısını gerçekleştiren Global Connect Travel Düzce, Erkek Voleybol Liginin köklü takımlarından 1881 Düzce Belediye Spor’un yarışmacı haklarını satın aldığını duyurmuştu.

14 Temmuz 2020 - 11:59

Geçtiğimiz hafta tanıtım toplantısını gerçekleştiren Global Connect Travel Düzce, Erkek Voleybol Liginin köklü takımlarından 1881 Düzce Belediye Spor’un yarışmacı haklarını satın aldığını duyurmuştu.

Global Connect Travel Yönetim Kurulu Başkan’ı Serdar Kara düzenlenen toplantı da dünyaca ünlü markaların Türkiye de seyahat, toplantı, spor turizmi,sağlık turizmi segmentlerinde organizasyonlarını başarıyla gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve dünya üzerinde 38 ülke ile çalıştıklarını dile getirdi.Ağırlıklı operasyon bölgeleri Körfez Ülkeleri,Asya Pasifik ve Uzakdoğu ,Latin Amerika ülkeleri olmakla beraber son dönemde Avrupa ülkeleri ile de çalışmaları olduğunu belirtti.Serdar Kara açıklamasın da önümüzde ki dönemde Türk Bayrağı’nı temsil edebilmek Türk Spor’una destek verebilmek için yeni bir atılıma başladıklarını belirtmiştir.

Global Connect Travel Düzce takımlarının Başkanlığını Eski basketbolcu Kadir Dağ‘ın yapacağı belirtilen toplantı da Başkan Kadir Dağ ise gençlerimiz ile Türk Sporuna hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.

Global Connect Travel Düzce voleybol takımları için İstanbul da düzenlenen toplantı da Erkek Voleybol Takımı Genel Menajerlik görevine Voleybol sporunda öncü illerden Bursa da yaşayan Hakan Çatal ile anlaşma sağlandı. Hakan Çatal’ın Turizm sektörün de partnerlik yaptıklarını belirten Serdar Kara Erkek Voleybol takımlarının ligde genç dinamik bir kadro ile play off hedefiyle kurularak lige hazırlanacağını bildirdi.

Global Connect Travel Erkek Voleybol Takımı Genel Menajerlik görevine getirilen Hakan Çatal öncelikle bu göreve getirildiği için Kulüp Başkanı Kadir Dağ ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kara’ya teşekkürlerini iletererek, transfer çalışmaları için biraz geç kalındığını ancak buna rağmen Temmuz Ayı içerisin de transfer çalışmalarının hızlıca devam edeceğini Genç arkadaşlarla kurulan mücadeleci bir takım ile lige renk katacaklarını bildirdi.Düzenlenen protokol gereği Global Connect Düzce Voleybol takımı 2 yıl boyunca maçlarını Düzce ilimizde oynamaya devam edecektir. Yapılan anlaşmanın Erkek Voleyboluna hayırlı olmasını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç Oynandı
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off Final Etabı’nda 3. Maç...
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı Sona Erdi