Altekma’dan gençlik hamlesi

Efeler Ligi’nin yeni ekibi TFL Altekma altyapısından yetişen iki genç oyuncu Berkant Mit ve Emir Pınar ile sözleşme yenileyerek gençlere verdiği önemi bir kez daha belgeledi.


Altekma’dan gençlik hamlesi

4 yıl önce Fethiye Belediyespor’dan Altekma’ya gelen ve yıldız, genç erkekler takımlarıyla İzmir ve Türkiye Finallerinde başarılı bir performans sergileyen Berkant Mit smaçör olarak görev yapıyor. 3 sezondur A Takımda da görev yapan genç voleybolcu ilk kez Efeler Ligi tecrübesi yaşayacak.

Berkant gibi 19 yaşında olan Emir Pınar, Altekma altyapısında voleybola başladı ve A takıma kadar yükseldi. 1. Lig’deki kadroda uzun süre görev yapan başarılı orta oyuncu, bu yıl Efeler Ligi heyecanını tadacak.

İki oyuncunun gençlere yaptıkları yatırımın karşılığı olarak Efeler Ligi kadrolarında yer alacağını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Cevat Başcı, “Berkant ve Emir’in yeni sezonda kadromuzda yer alacak olması bizim açımızdan çok önemli. Bu durum Emir ve Berkant’a da tüm altyapı oyuncularımıza model olmaları açısından büyük bir sorumluluk yüklüyor. Onların da bu sorumluluk bilinciyle sezon boyunca formayı kapmak için sonuna kadar mücadele edeceklerinden en ufak bir şüphem yok. Her ikisine de güzel bir sezon diliyorum” dedi.