Filenin Sultanları, ‘Yılın En Başarılı Takımı’ Ödülüne Layık Görüldü

Ülke TV’nin ev sahipliğinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen Sporun Devleri Ödül Gecesi’nde; spor alanında başarı gösteren sporcular ödüllerle taçlandırıldı.


Filenin Sultanları, ‘Yılın En Başarılı Takımı’ Ödülüne Layık Görüldü

Spor&Spor program moderatörü Ömer Önder ve Harun Şen’in sunumuyla gerçekleşen Sporun Devleri Ödül Gecesi’nde, A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2019 yılında elde ettiği başarılar sebebiyle ‘Yılın En Başarılı Takımı’ ödülüne layık görüldü.

Kanal 7 İstanbul Merkez Stüdyosu’nda gerçekleşen dev geceye Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar katıldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ödülünü Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü takdim etti.

Ödül gecesinde kısa bir konuşma yapan TVF Başkanı Üstündağ “Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta Kanal 7 ailesi ve Ülke TV çalışanları olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Takım sporlarında önce Avrupa ikinciliği ardından olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları’yla ne kadar gurur duysak azdır. Sizlerin de desteğinizi her zaman hissediyoruz. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Olimpiyat Oyunları’nda da en iyi dereceyi elde edeceklerine can-ı gönülden inanıyorum. Bu ödülü başta koç, staff, oyuncular olmak üzere bizleri Avrupa Şampiyonası’nda destekleyen 14,000, Hollanda’da olimpiyat elemelerinde yalnız bırakmayan 7,000 gurbetçi taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

A Mill Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ise “Filenin Sultanları olarak, Türk kadınını hem avrupa hem de dünya arenasında temsil etmekten dolayı çok büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Son dönemlerde aldığımız başarılarla birlikte gördüğümüz ilgi de bizleri gerçekten gururlandırıyor. Bu ödülün de bize Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda moral ve şans getirmesini diliyorum.Bizleri ödüle layık görerek değerli hissettirdikleri için emeği geçen Kanal 7 ve Ülke TV ailesine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.