Jeopark Kula, Maliye deplasmanı ile başlayacak

2020-2021 Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Lig fikstürü Ankara çekildi. Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, ligin ilk haftasında Maliye İhtisas ile Ankara deplasmanında karşılaşacak.


Jeopark Kula, Maliye deplasmanı ile başlayacak

Dünya genelinde etkisini gösteren koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle TVF Voleybol TV Youtube kanalından gerçekleşen kura çekiminde, 2020-2021 voleybol sezonu TVF Kadınlar ve Erkekler 1’inci liglerinin fikstürleri belli oldu. Kura çekimine; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) yetkililerinin katıldığı fikstür çekimi’nde 12 takımın yer aldığı TVF Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Jeopark Kula Belediyespor, ilk maçını Maliye İhtisas ile Ankara deplasmanında oynayacak. Sezon boyunca güçlü rakiplerle zirve yarışı içerisinde olacak Manisa’nın tek Temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, bu yıl ligde rakipleri;

Halkbank (Ankara), Maliye İhtisas (Ankara), Ziraat Bankası (Ankara), Alanya Belediyespor (Antalya), Bigadiç Belediyespor (Balıkesir), Global Connect Travel Düzce GSK (Düzce), Saint Joseph (İzmir), Kocaeli BŞH. Kağıtspor (Kocaeli), Konya Büyükşehir Belediyespor (Konya), Melikgazi Belediyespor (Kayseri) ve Milas Belediyespor (Muğla) takımlar ile mücadele edecek.

Fikstür Kura çekimi sonrasında değerlendirmede bulunan Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ‘ 2020-2021 voleybol sezonu Kulübümüze ve tüm rakiplerimiz için hayırlı olsun. Mutlak galibiyet ve başarı hedefiyle yeni bir sezon, bizleri bekliyor. Yeni sezona için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Başarılarla dolu, sağlıklı bir sezon olmasını diliyorum” dedi.