Bolu Belediyespor yemekte bir araya geldi

Bolu Belediyespor voleybol takımı 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başlamak için toplandı.


Bolu Belediyespor yemekte bir araya geldi

Bolu Belediyespor voleybol takımı 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başlamak için toplandı. Bolu’da sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak olan ekip Gazelle Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Kulüp Başkanı Sinan Barut, Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez, voleybol takımı baş antrenörü Salih Yergin, teknik ekip ve takım oyuncuları katıldı.

Yemek öncesi söz alan Kulüp Başkanı Sinan Barut; “Öncelikle hepiniz Bolu’muza hoş geldiniz. Düzenlenen yemekle birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah bu sezon istediğimiz yere ulaşırız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından baş antrenörü Salih Yergin; “Böyle bir yemekle bir araya geldiğimiz için Kulüp Başkanımız Sinan Barut’ta takımımız adına teşekkür ederim. Yapılan Covid-19 test sonuçlarında takımımızda herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Bizde bu sonuçlarla beraber bir anca önce çalışmalarımıza başlayacağız. Güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur.” dedi.

Daha sonra yenilen yemeğin ardından takım oyuncuları ve teknik ekip kendilerini tanıttı.