2021 CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası İzmir'de!

Geçtiğimiz yıl, İzmir, Selçuk’un ev sahipliğinde U18 ve U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonalarına başarılı bir şekilde gerçekleştiren Beach-It Beach Sports Organization ve Türkiye Voleybol Federasyonu, 2021 yılında da U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın ev sahipliğini üstlenecek.


2021 CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası İzmir'de!

Gürsel Yeşiltaş’ın organizatörlüğünde Beach-It Beach Sports Organization, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle İzmir’de düzenlenecek organizasyon, 08-11 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ev sahipliği ile ilgili açıklamalarda bulunan TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş; “Geçtiğimiz Eylül ayında İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Pamucak Plajı’nda organize ettiğimiz U18 ve U22 Avrupa şampiyonalarının ardından bu yıl da U20 Avrupa şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Büyük genç bir nüfusa sahip olan İzmir, böyle önemli uluslararası spor organizasyonlarını düzenlemek için çok umut verici ve ideal bir şehir. 2020’de iki yaş grubunda Avrupa Şampiyonasına çok başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptık. U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası 8-11 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek. Şimdiden bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beach-It Beach Sports Organization’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.