VakıfBank, Polonya'dan avantajlı dönüyor

VakıfBank, 2021 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police’yi 3-0 mağlup ederek tur için büyük bir avantaj yakaladı.


VakıfBank, Polonya'dan avantajlı dönüyor

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2021 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında Polonya ekibi Grupa Azoty Chemik Police'yi deplasmanda 9-25, 15-25 ve 20-25'lik setlerle 3-0 mağlup ederek, İstanbul'daki rövanş öncesi avantajı kaptı. Ignacego Lukasiewicza Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk setinin başında 7-3 öne geçen sarı-siyahlılar, setin devamında iyi servislerine devam ederken, hücumda da hatasız oyununu sürdürdü ve ilk seti 25-9 almayı başardı. VakıfBank, ilk sette yüzde 100 servis karşılamayla oynadı. 

Maçın en değerli oyuncusu Zehra Güneş

Mücadelenin en değerli oyuncusu (MVP) ise sarı-siyahlılar'ın orta oyuncusu Zehra Güneş seçildi. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 14'üncü galibiyetini elde eden sarı-siyahlılar, bu karşılaşmanın rövanşını, 4 Mart perşembe günü İstanbul’da oynanacak. Temsilcimizin turu geçebilmesi için ikinci karşılaşmayı da kazanması veya en az 2 set alması yeterli olacak..

GRUPA AZOTY CHEMİK POLİCE:0 – VAKIFBANK:3
SALON: Hala ZS im. I. Lukasiewicza
HAKEMLER: Sonja Simonovska (Karadağ), Pawel Burkiewicz (Polonya)
CHEMİK POLİCE: Kowalewska, Grajber, Kakolewska, Brakocevic, Medrzyk, Baijens, Maj-Edwardt (L) (Lukasik, Strantzali, Baldyga, Kubacka)
VAKIFBANK: Ognejnovic, Gabi, Zehra, Haak, Bartsch-Hackley, Rasic, Ayça (L)
SETLER: 9-25, 15-25, 20-25
SÜRE: 69 dakika (19′,23′,27′)