Aydın Kaya: Görevimizi kusursuz şekilde yerine getirdik

Mert Grup Sigorta CEO'su Aydın Kaya, Mert Grup Sigorta Kadın Voleybol Takımı'nın namağlup Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselmesi hakkında görüşlerini aktardı:


Aydın Kaya: Görevimizi kusursuz şekilde yerine getirdik

"Sezon başında çok fazla inandığımız teknik ekip ve oyuncularımızla yola çıktı. İlk önce TVF Kadınlar Voleybol 2. Ligi 4. Grup'ta oynadığımız 22 maçın tamamını kazanarak ilk görevimizi tamamladık. Yarı Final Etabı'nda da Eczacıbaşı, Ereğli Bld. ve Van BŞB Gençlik Spor takımlarına karşı sahadan 3'te 3'le ayrılmayı bildik. Final Etabı'na da namağlup gelmiş olmanın verdiği sorumlulukla sahaya çıktık. Önce Mersin B.Şehir Bld., sonra Viranşehir Eğitimgücü ve son olarak da Sivrihisar'ı mağlup ederek 28'de 28'le Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselmeyi başardık.
 
Biz sezon başında da hiçbir maçı kaybetmeyeceğimizi biliyor ve inanıyorduk. Bu yolda yüzümüzü kara çıkarmayan oyuncular, teknik heyet, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız, yolumuza daha güçlü şekilde devam etmemizi sağlayan sponsorlarımız ve bu önemli organizasyonu kusursuz şekilde tamamlayan Türkiye Voleybol Federasyonu'na teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Bu seneki görevimizi kusursuz şekilde yerine getirdik. Gelecek sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde görüşmek üzere."