Kupa Voley’de Şampiyon Spor Toto

2020-2021 Voleybol Sezonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley final karşılaşmasında Halkbank’ı 3-1 mağlup eden Spor Toto, şampiyon oldu.


Kupa Voley’de Şampiyon Spor Toto

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde iki başkent temsilcisi karşı karşıya geldi. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında Halkbank’ı 3-1 mağlup eden Spor Toto, kupayı ilk kez müzesine götürmenin mutluluğunu yaşadı.

Şampiyon Spor Toto, kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın elinden aldı. Finalin en değerli ismi (MVP) Spor Toto’dan Wallace Leonardo De Souza seçildi.

SPOR TOTO:3 – HALKBANK:1
SALON: TVF Başkent
HAKEMLER: Ozan Çağı Sarıkaya, Erkan Sarı
SPOR TOTO: Gelinski, Bruno, Sercan Yüksel, Wallace, Kadir, İbrahim, Deniz İvgen (L), Murat (L), (Kemal, Nascimento)
HALKBANK: Efe, Hakkı, Walsh, Berger, Oğuzhan, Hernandez, Caner (L), Volkan (L), (Gökhan, Fatih Eren)
SETLER: 25-27, 25-18, 25-19, 25-17
SÜRE: 122 dakika (37′ 28′ 29′ 28′ )

Spor Toto’nun şampiyonluğuyla tamamlanan 2020-2021 voleybol sezonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Wallace Leonardo De Souza’ya ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Halkbank takımına ikincilik madalyalarını TRT Spor Kanal Koordinatörü Yardımcısı Hakan Altürk, ikincilik şiltini ise TVF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Spor Toto takımına birincilik madalyalarını TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya, kupasını ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Ebru Akidil takdim etti.