Jeopark Kula Belediyespor’da Play-Off Heyecanı

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde normal sezonun bitiminin ardından gözler play-off'a çevrildi.


Jeopark Kula Belediyespor’da Play-Off Heyecanı

Ligde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor’un play-off'ta rakipleri fikstürü belli oldu.

TVF Erkekler 1. Ligi 2020-21 sezonu lig etabında iki grupta sıralamada ilk dörde giren toplam sekiz takım adını play-off’lara yazdırdı. A Grubu’nda Milas Blediye, Alanya Belediye, Saint Joseph ve Jeopark Kula Belediyespor, B Grubu’nda ise Kızıltepe, Hatay Büyükşehir, Cizre Belediye ve Akkuş Belediyespor play-off etabında Efeler Ligi için mücadele edecek. A Grubu’nda 22 haftada 39 puan toplayan Manisa ekibi Jeopark Kula Belediyespor’un play-off rakipleri ve müsabaka tarihleri belli oldu. Cizre Belediye, Hatay Büyükşehir ve Milas Belediyespor ile eşleşen Kula’nın filedeki efeleri, 14-15-16 Nisan tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek müsabakalarda play-off heyecanı yaşayacak.

Jeopark Kula Belediyespor serinin ilk maçını 14 Nisan Çarşamba günü Milas Belediyespor’a karşı saat 12.00'de oynanacak.

Manisa temsilcisi Jeopark, play-off’ların ikinci müsabakalarında 15 Nisan Perşembe günü saat:12.00’de Hatay Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek.

Kula’nın Efeleri, 16 Nisan Cuma saat:1100’de Cizre Belediyesi ile serinin son maçını oynayacak. Müsabakalar “TVF Voleybol TV” Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kulüp Başkanı Yılmaz; “Voleybol Kula’da Bir Tutku Oldu”

Maç sonu teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz; “Jeopark Kula Belediyespor adıyla  bu yıl 5. sezonumuzdayız. 5 sezondur galibiyetler, şampiyonluklar, play-off heyecanları yaşadık. Efeler Ligi gibi Türkiye’nin en prestijli liginde çok güzel başarılar elde ettik. Şimdi her zaman olduğu gibi aynı heyecanla

Kula’mızı play-off’larda temsil ediyoruz. Bu sezon dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle voleybol heyecanımızı salonlardan, taraftarlarımızdan uzakta yaşadık. Ümit ediyoruz ki birlikte salonları tıklım tıklım doldurarak Kula’nın voleybolda daha nice heyecan ve başarılarına ortak oluruz. Biz Kulalılar olarak voleybola karşı ayrı bir ilgi ve sevgi besliyoruz, takımımıza da her zaman destek oluyoruz. Bu play-off etabı bizim için önemliydi. Bu sezon bize destekleriyle güç veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Türkiye Voleybol Federasyonu yönetime, Kula’mızın değerli Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun, siyasi partilerin ilçe başkanları, stk temsilcileri, oda ve meslek kuruluşlarının yöneticileri, Kulüp yönetimimize, teknik heyetimize, oyuncularımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.