Bahar Toksoy Guidetti, Türk Hava Yolları'nda

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, 2017’den bu yana Fenerbahçe OPET forması giyen 1988 doğumlu 190 cm boyundaki tecrübeli orta oyuncu Bahar Toksoy Guidetti ile anlaştığını duyurdu.


Bahar Toksoy Guidetti, Türk Hava Yolları'nda

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, 2017’den bu yana Fenerbahçe OPET forması giyen 1988 doğumlu 190 cm boyundaki tecrübeli orta oyuncu Bahar Toksoy Guidetti ile anlaştığını duyurdu. 

Önümüzdeki sezon kadrosunda Aslı Kalaç, Polen Ünver, Madison Kingdon Rishel, Lauren Carlini, Şeyma Ercan, Berin Yıldırım, Merve Dalbeler Aslan ve Büşra Şahin’in olduğunu açıklayan Türk Hava Yolları Spor Kulübü, pasör çaprazı Kiera Van Ryk, pasör İrem Çor, orta oyuncu Janset Cemre Erkul ve smaçör Dobriana Rabadzhieva ile başladığı dış transfer dönemine bir yeni ismi ekledi.

Türk Hava Yolları, 2017’den bu yana Fenerbahçe OPET forması giyen 1988 doğumlu 190 cm boyundaki tecrübeli orta oyuncu Bahar Toksoy Guidetti ile anlaştığını duyurdu.

Başarılı orta oyuncu Bahar Toksoy Guidetti transferiyle ilgili “Öncelikle Türk voleyboluna çokça katkıda bulunmuş, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmış değerli bir takımda yer alacağım için çok mutluyum. Yaklaşık 17 senelik profesyonel voleybol deneyimim var. Kariyerimde, ülkemizi olimpiyatlarda temsil etme ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme şanslarına sahip oldum. Bu doğrultuda gerek sahada, gerek saha dışında edindiğim tecrübeleri takımla paylaşabileceğim için de çok heyecanlıyım.

Takımın spor ahlakına sahip gençler yetiştirme ve Türk voleyboluna yeni sporcular kazandırma vizyonu, benim de kariyerimin başından beri mücadelesini verdiğim değerler. Bu doğrultuda çok özel işlere imza atacağımızı düşünüyorum.” dedi.