TVF Pro Beach Tour’un Sıradaki Durağı Urla

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Pro Beach Tour’un sıradaki durağı Urla olacak.


TVF Pro Beach Tour’un Sıradaki Durağı Urla

Dev organizasyon, 5-8 Ağustos 2021 tarihlerinde Urla Belediyesi, Urla Kaymakamlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde, İzmir’in Urla ilçesinin Kum Denizi Plajı’nda düzenlenecek.

Turnuva müsabakaları iki sahada oynatılacaktır. Gündüz maçlarının yanı sıra gece maçlarının da yapılması planlanmaktadır.

Turnuva kayıtları, erkekler ve kadınlar kategorilerinde alınacaktır. Belirlenen kotadan fazla sayıda takımın kaydolması halinde eleme müsabakaları, 5 Ağustos’ta oynatılacaktır. Ana tablo müsabakaları ise 6-7-8 Ağustos tarihlerinde oynatılacaktır. Finallerin 8 Ağustos Pazar günü yapılması planlanmaktadır. Katılımcı takımlar, turnuvada kendi forması ile mücadele edecektir.

Turnuva sonunda toplamda 100.000 TL para ödülü dağıtılacaktır. 50.000 TL kadınlar kategorisinde, 50.000 TL’de erkekler kategorisinde dağıtılacak ödül derece alan ilk 4 takımın sporcularına aşağıdaki şekilde Urla Belediyesi tarafından ödenecektir.

  1. 20.000 TL (2 takım sporcusuna)
  2. 15.000 TL (2 takım sporcusuna)
  3. 10.000 TL (2 takım sporcusuna)
  4. 5.000 TL (2 takım sporcusuna)

Not: Para ödülleri sporcuların IBAN numaralarına Urla Belediyesi tarafından turnuvadan sonra gönderilecektir. Organizasyonda forma verilmeyecektir. Formalar plaj voleybolu talimatına göre yaptırılmalıdır. Takımlar kendilerine forma sponsorluğu plaj voleybolu talimatında belirtilen çerçevede alabilecektir. Turnuvada sporculara konaklama ve öğle yemeği verilmemektedir. Sporcular kalacakları yeri ve yemeklerini kendileri ayarlar.

EK PUAN: 2021 yılı itibariyle Pro Beach Tour etaplarında sağlanan imkanlara göre ekstra puan verme uygulaması başlatılacaktır. Bu turnuvada para ödülü desteğinin 100.000 TL olması nedeniyle her bir sporcuya +100 Pro Beach Tour puan ekstra olarak verilecektir.

Aşağıdaki kategorilerde kayıtlar tvfbeach.com’dan alınacaktır:

KATEGORİLER ve TURNUVA KONTENJANI

KATEGORİLER ANA TABLO KONTENJANI
Erkekler Açık (2’ye 2) 16 Takım
Kadınlar Açık (2’ye 2) 16 Takım