Halkbank sağlık taraması tamam

2021-22 voleybol sezonunun hazırlıklarını sürdüren Halkbank’ta oyuncular ve teknik heyet sağlık taramasından geçti.


Halkbank sağlık taraması tamam

Lig boyunca yapılacak çalışmalara rehberlik edecek kontrollerde hem rutin sağlık taramaları yapıldı hem de oyunculara detaylı analizler yapıldı. Alınan sonuçlar daha sonra uzman heyet tarafından değerlendirilecek.

Testler yolu belirleyecek

Halkbank A Erkek Takım Kondisyon Antrenörü Mahir Emre Can, sağlık ekibinin gözetimi ve işbirliğinde rutin testler uyguladıklarını belirterek, “Testler sonucunda hangi sporcuya ne kadar yükleme yapacağımıza, sakatlıkların yaşanmaması için izleyeceğimiz yolları belirleyeceğiz. Sezonun tüm takımlara için sakatlıksız, sorunsuz geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Uzman fiyoterapist Baran Akay da “Aramıza yeni katılan oyuncular var. Sağlık durumları ve beden yapıları, sakatlık riskleri bizim için önemli. Sezon içinde problem yaşamamak adına tüm çağdaş kulüpler gibi biz de sağlık taramalarımızı tamamladık” açıklamasını yaptı.

Öte yandan, Halkbank A Erkek Takımı sezon başı kampı için Bolu’ya gitti. Başkent ekibi 2-10 Ağustos tarihleri arasında burada kamp yaptıktan sonra Ankara’ya dönecek ve yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek.